Çözüldü Keyboard Splitter kurduktan sonra bilgisayar hiçbir aygıtı algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Çalhanoglufanı

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben bilgisayarıma PES 2017 indirdim ve oynamaya başladım. Önce her şey çok güzeldi. Sonra sıkılmaya başladım ve kardeşimle beraber oynamak için Keyboard Splitter 2.0.0 indirdim. Birkaç gün çok eğlendik(sürekli foul yapmadan kayarak top çaldığım için dayak yemem haricinde) ama sonrasında Keyboard Splitter adlı uygulama bir hata verdi ve YouTube'da uygulama sahibinin hatanın çözümü videosunu izledim ve yapmays çalıştım. Videonun 1:33 üncü dajikasına kadar iyi giderken restart sonrası hiçbir aygıtı algılamamaya başladı. BIOS'a bile giremiyorum. Direkt sanki sadece güç kablosu takılıymış gibi. Uzun olduğu için kusura bakmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardım edebilecek yok mu :(

Çözüm
Evet yazılı kısmı üste geliyor hocam. Taktıktan sonra BIOS ekranı geldi mi? Son durum nedir?
Kısa bi yemek molası vermiştim :D
Şimdi fişi takıp deneyeceğim ben de

Hocam bu çıktı hangi tuşa basayım?

Cmos settings wrong diyor, f2 de enter setup diyor, f7 de enter bbs popup diyor f2 mi basayım yoksa f7 mi basayım?

F2 bastım restore defaults dedim kaysettim çıktım ama birşey değişmedi :(
Pc şifre girme ekranında mause gözükmüyor ve tıklamıyor, klavye de öyle.
:(

Komple pc yi sıfırlamak zorunda kaldım ama düzelttim yardım için sağol
BIOS pilini çıkarıp sıfırlamanız bu problemi çözebilir.

Bu konularda biraz cahilim de nasıl çıkarıp sıfırlayacağım?

BIOS pilini çıkarıp sıfırlamanız bu problemi çözebilir.

Allah senden razı olsun abim/ablam kafsyı yiyordum bu problem yüzünden iyi ki bu foruma danışmışım çok teşekkür ederim. Nasıl yapabileceğimi internetten buldum mu iş tamam. Çok sağ ol.

Hocam bilgisayarınızı tamamen fişten çekin. Sonrasında açma tuşuna 5 saniye kadar basılı tutun. Bios pili genelde ekran kartı takılıysa arkasında kaldığından görünmez. Ekran kartınızı çıkarmanız gerekebilir.

1717777222536.png

Bunun gibi bir şeydir. 2 3 dakika bekledikten sonra yerine taktığında CMOS sıfırlanmış olur. Sonra fişi taktığınızda bilgisayarınızın BIOS'u sıfırlanmış halde açılacaktır. Eğer buna rağmen açılmıyorsa işini bilen bir tamirciye götürmenizi tavsiye ederim.

Hocam bilgisayarınızı tamamen fişten çekin. Sonrasında açma tuşuna 5 saniye kadar basılı tutun. Bios pili genelde ekran kartı takılıysa arkasında kaldığından görünmez. Ekran kartınızı çıkarmanız gerekebilir.

Eki Görüntüle 2215961

Bunun gibi bir şeydir. 2 3 dakika bekledikten sonra yerine taktığında CMOS sıfırlanmış olur. Sonra fişi taktığınızda bilgisayarınızın BIOS'u sıfırlanmış halde açılacaktır. Eğer buna rağmen açılmıyorsa işini bilen bir tamirciye götürmenizi tavsiye ederim.
Böyle birşey var ama nasıl çıkaracağım bilmiyorum internetten biraz baktım ama pek anlamadım

Eki Görüntüle 2215961

Böyle çıkardım yerine 5 dk sonra taktım böyleydi değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20240607_194718.jpg
    IMG_20240607_194718.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 17177793873384717524343297114097.jpg
    17177793873384717524343297114097.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Evet yazılı kısmı üste geliyor hocam. Taktıktan sonra BIOS ekranı geldi mi? Son durum nedir?
Kısa bi yemek molası vermiştim :D
Şimdi fişi takıp deneyeceğim ben de

Hocam bu çıktı hangi tuşa basayım?

Cmos settings wrong diyor, f2 de enter setup diyor, f7 de enter bbs popup diyor f2 mi basayım yoksa f7 mi basayım?

F2 bastım restore defaults dedim kaysettim çıktım ama birşey değişmedi :(
Pc şifre girme ekranında mause gözükmüyor ve tıklamıyor, klavye de öyle.
:(

Komple pc yi sıfırlamak zorunda kaldım ama düzelttim yardım için sağol

Dosya Ekleri

• 17177811248467511117550279653874.jpg
    17177811248467511117550279653874.jpg
    293,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı