Çözüldü Keyboard_filter nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cross45

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda "cihazlar" kısmında keyboard_filter adında bazı cihazlar görüyorum. Bu cihazların ne işe yaradığını ve sistemimde neden bulunduğunu merak ediyorum. Herhangi bir sorun teşkil edip etmediği konusunda bilgi verebilir misiniz?

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır ama bir ince ayar programı ile birkaç ayar yaptım. Sebebi o olabilir mi?
Evet hocam, zaten tehlikeli bir şey değil. Saydığım sürümlerde yapılan bir ayarla otomatik olarak oluşuyorlar, ekstradan da klavyeyi etkileyen bir ayar/yazılım yüklendiyse o sebep oluyor. Ayar yaptıysanız sebebi o, endişelenmenize gerek yok.
Hayır ama bir ince ayar programı ile birkaç ayar yaptım. Sebebi o olabilir mi?
Evet hocam, zaten tehlikeli bir şey değil. Saydığım sürümlerde yapılan bir ayarla otomatik olarak oluşuyorlar, ekstradan da klavyeyi etkileyen bir ayar/yazılım yüklendiyse o sebep oluyor. Ayar yaptıysanız sebebi o, endişelenmenize gerek yok.

Çözüm
Evet hocam, zaten tehlikeli bir şey değil. Saydığım sürümlerde yapılan bir ayarla otomatik olarak oluşuyorlar, ekstradan da klavyeyi etkileyen bir ayar/yazılım yüklendiyse o sebep oluyor. Ayar yaptıysanız sebebi O, endişelenmenize gerek yok.

Sıkıntılı bir şey değil, değil mi o zaman? Çünkü klavyenin kendi yazılımı klavyeyi görmüyor.

Sıkıntılı bir şey değil, değil mi o zaman? Çünkü klavyenin kendi yazılımı klavyeyi görmüyor.
Hayır, sıkıntılı bir durum yok. İsterseniz yaptığınız ayarları iptal edebilir, bu aygıtları da aygıt yöneticisinden kaldırabilirsiniz zaten dilediğinizde.

Hayır, sıkıntılı bir durum yok. İsterseniz yaptığınız ayarları iptal edebilir, bu aygıtları da Aygıt Yöneticisi'nden kaldırabilirsiniz zaten dilediğinizde.

Kaldırıyorum ama geri geliyor. Forumda gezerken önerilen bir program ile ayar yaptım sıkıntılı bir durum değilse ellemiyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı