Güvenilir, olmaz.Konu başlığında anladığınız gibi keydrop sitesi güvenilir mi? Steam hesap çalınma veya CS:GO'da VAC ban yer miyim?
Konu başlığında anladığınız gibi keydrop sitesi güvenilir mi? Steam hesap çalınma veya CS:GO'da VAC ban yer miyim?
Güvenilir ama açgözlü olma dün arakdaşın 130 doları bu yuzden gitti.
Güvenilir, olmaz.
Bir de büyük bir bütçeyle yapmanız ve kumara kafanızın çalışması gerekiyor.
Her ikisi de olmaz.
Anladım hocam bilgi verdiğiniz için sağ olun.
Sahte keydrop sitelerinden birisi olabilir.Hocam ben pek güvenilir bulmuyorum. Keydropa kayıt yaptırmıştım birkaç gün sonra Steam envanterimde biri tarafından itemlerim satılmış başka hesaba aktarılmış. Yaklaşık 250-300 TL zararım var. Keydroptan mı kaynaklı bilemiyorum ama ondan şüpheleniyorum.
Hocam keydrop tek güvenilir site başka sitelere de kayıt oldunuz steam ile muhtemelen ya da hesap çalınmış. Keydropun öyle bir olayı yok.Hocam ben pek güvenilir bulmuyorum. Keydropa kayıt yaptırmıştım birkaç gün sonra Steam envanterimde biri tarafından itemlerim satılmış başka hesaba aktarılmış. Yaklaşık 250-300 TL zararım var. Keydroptan mı kaynaklı bilemiyorum ama ondan şüpheleniyorum.
Güvenilir, olmaz.
Bir de büyük bir bütçeyle yapmanız ve kumara kafanızın çalışması gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.