Bunu bulduğumdan beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Paket içeriğini de okudum yukarıda arkadaşın attığı kodu eklenti yapmışlar o kadar. Yani hiçbir sıkıntı gözükmüyor.Bu güvenilir mi?
İnternetten dolayı olabilir benim internetim bazen yavaşlıyor o sırada bende de geç yüklenmeler falan oluyor. Size tavsiyem sabah 11-12 civarında girin daha sakin ve daha az kişi oluyor daha rahat katılırsınız. Tabii 11-12 dedim diye illa 11-12 de girmek zorunda değilsiniz bu 9 olur 14 olur yani sabah saatlerinde girerseniz daha rahat katılırsınız.Hocam ben eklentiyi kullanıyorum çalışıyorda. Millet daha sayfa yenilenmeden battle başlamış oluyor. Ben anlamadım nasıl bu kadar hızlılar.
1 biletim olduğu zaman onu sürekli kullanabiliyor muyum? Yani bir kasa savaşına girdim ve yeşil bilet bitti. Tekrar mı 1 dolar yatırmam gerekiyor? Yoksa 1 biletle 3-5 kere kasa savaşına gireibliyor muyum?
Hocam ben eklentiyi kullanıyorum çalışıyorda. Millet daha sayfa yenilenmeden Battle başlamış oluyor. Ben anlamadım nasıl bu kadar hızlılar.
Hocam nasıl yaptınız anlamadım ben hiçbir şey (konuyu hortlattım ama)
Hocam nasıl yaptınız anlamadım ben hiçbir şey (konuyu hortlattım ama)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.