Keydrop'ta nasıl Free case Battle çabuk girilir?

Bu güvenilir mi?
Bunu bulduğumdan beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Paket içeriğini de okudum yukarıda arkadaşın attığı kodu eklenti yapmışlar o kadar. Yani hiçbir sıkıntı gözükmüyor.

Hocam ben eklentiyi kullanıyorum çalışıyorda. Millet daha sayfa yenilenmeden battle başlamış oluyor. Ben anlamadım nasıl bu kadar hızlılar.
İnternetten dolayı olabilir benim internetim bazen yavaşlıyor o sırada bende de geç yüklenmeler falan oluyor. Size tavsiyem sabah 11-12 civarında girin daha sakin ve daha az kişi oluyor daha rahat katılırsınız. Tabii 11-12 dedim diye illa 11-12 de girmek zorunda değilsiniz bu 9 olur 14 olur yani sabah saatlerinde girerseniz daha rahat katılırsınız.

Hocam nasıl yaptınız anlamadım ben hiçbir şey (konuyu hortlattım ama)

Releases · Shkyyl/KeyChamp hocam buradan indirin sonrasında masaüstüne atın ve ek olarak da başka bir klasör açın Key-Drop gibi falan sonra indirdiğiniz ZIP dosyayı yeni açtığınız dosyanın içine ayıklayın Google kullanıyorsunuz googlea girin sonrasında sağ üstte puzzle işareti var (eklenti kısmı) oraya basın uzantıları yönet deyin ve yine sağ üst tarafta geliştirici modu var onu da açın sonrasında sol tarafta paketlenmemiş öge yükle yazıyor oraya basın açtığınız yeni klasördeki dosyayı atın uzantı yükleniyor sonra case Battle sayfasına gelin uzantıyı açın join Battle tuşu var oraya basın kendi giriyor.

Hocam nasıl yaptınız anlamadım ben hiçbir şey (konuyu hortlattım ama)

Ama kullanmanızı önermem denedim ve neredeyse hiçbirine girmiyor çok geç giriyor veya görmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı