Keylogger Silmek

Panda antivirüs programı iyi.

Teşekkür ederim. Şifrelerimi değiştirip antivirüsle taratsam yeterli o zaman değil mi?

Anladım teşekkür ederim.

Şaka mı?
Zaten format atıyorsunuz virüs de silinir o konuda rahat olun ama bilgilerinizi değiştirmekte fayda var.

Yine de bir taratayım ben ne olur ne olmaz. Çok önemli şifrelerim kayıtlı değildi zaten ama yine de daha önceden kredi kartı bilgilerimi girdiğimden panik yaptım umarım bir şey olmaz.

Hocam peki keyloggerın flash belleğime attığım dosyalar üzerinden tekrar bulaşması mümkün mü?
Sisteme bağlı bütün diskleri biçimlendirin. Hiçbir şey kalmaz sistemde. Defender dan memnun değilseniz Kaspersky öneririm en iyilerdendir.

Arkadaşlar bir şey soracağım bu keylogger ile alakalı , bu CMD de net user yazınca orada kullanıcılarından da anlaşılıyor mu bu keylogger.

Arkadaşlar bir şey soracağım bu keylogger ile alakalı, bu CMD de net user yazınca orada kullanıcılarından da anlaşılıyor mu bu keylogger.

Önceden yapabiliyordun sanırım ama bu nasıl bir şeyse ne CMD ne regedit her yeri kitledi o yüzden korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…