KFA2 RTX 4070 TI EX GAMER alınır mı?

Makaleler
15
Arkadaşım KFA2 1070 kullanıyordu. Kendisi çok öneriyor, Avrupa'da KFA2 kartları çok yaygın. Ne düşünüyorsunuz? Mediamarkt.de'de 870€. Mindfactory.de yerinde MSI Gaming X Trio RTX 4070Ti modeli de 890-900 arasında geziyor ama onu alamama gibi bir ihtimalim var.

Ayrıca Ada Lovelace mimarisi ısınmıyormuş. Fazladan 1000 lira vermeye gerek yok -alacak abi de 49 yaşında, eminim PayPal ile ödeme bile yapamaz- diye düşünüyorum . Yine de MSI gibi markalar daha cezbedici, çünkü kapitalizm.

2 ay öncesinde Amazon.de'den Series S alacaktı. İnternete güvenemedim diye Mediamarkt'dan almıştı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşım KFA2 1070 kullanıyordu. Kendisi çok öneriyor, Avrupa'da KFA2 kartları çok yaygın. Ne düşünüyorsunuz? Mediamarkt.de'de 870€. Mindfactory.de yerinde MSI Gaming X Trio RTX 4070 Ti modeli de 890-900 arasında geziyor ama onu alamama gibi bir ihtimalim var.

Ayrıca Ada Lovelace mimarisi ısınmıyormuş. Fazladan 1000 lira vermeye gerek yok -alacak abi de 49 yaşında, eminim PayPal ile ödeme bile yapamaz- diye düşünüyorum. Yine de MSI gibi markalar daha cezbedici, çünkü kapitalizm.

2 ay öncesinde Amazon.de'den Series S alacaktı. İnternete güvenemedim diye MediaMarkt'dan almıştı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallahi değerler müthiş hocam. Garanti olayı dışında bir sorun olmaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı