Görünüşten kastım sırf bana HHO lu olmaz bundan tarzında değil, bende kendimi KHO ya yakıştırdığımdan diyorum Hocam.Yok kral ne rahatsızlığı. Kayıt hakkından kastın aktif/pasif yazan sonuç mu yoksa mülakatlar geçtikten sonraki kısım mi? Bu arada kendini neyde iyi yaparım diyorsan ona hazirla ben eski sayisalciydim ama msu de işler istediğim gibi olmadı ve ea geçtim. Sonra ea 190k geldi(maalesef sözel çözeyim derken mat çözmeyi unuttum ve süre hızlı gecti) ve sözel 5.5k ama sonuç hüsran oldu benim için çünkü iki şey öğrendim ilki kötü bir adp ve ikincisi eğer mezuna kalırsam tekrar şansımi deneyeceğim hho'ya sonraki sene gidemeyecek olmam çünkü göz derece hho için 0.5 derece fazla ama kho veya dho halen olabilir ama ben kho da kararlıyım. Bu sene deli bir sayisal sıralama yapıcam bu okullar olmazsa Askeri Tıp için o da olmazsa belki Jandarma ama eğer bu sene tekrar bir sorun yaşayıp olmazsa normal üniversiteye gidicem en kötü. madem nasip bu bundan ötesine benim gücüm yetmez yani aslında sana demek istediğim hayalin hho ise ona göre çalış ve emin ol kimse senin görünüşüne takmaz bu adam hho lu durmuyor diye. Hayat senin hayatın kimse sana laf demez sen hho ya da gitsen büyük bir iş başarmış olucan kho ya gitsende. Nasıl daha iyi hizmet verebilirim diye düşün ve ona göre hedefin icin çalış sonrada her şeyi Allah'a bırak.
Başarılar size.