Khontkar Neden Sevilmiyor?

Bana çıkarıp şunun gibi bir parça göstersinler, işte o zaman bu Rap'i bir müzik türü olarak değerlendiririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamda öyle bir özgüven varki hidraya Hasan sabbaha jokere sansara salliyor.Benim gözümde Mob (motive hariç) istanbul trip redkeys gibi gruplar yunan pop şarkılarıcıdır.

Çıldırcam ya! Kendinizi Cem Karaca'yla mı savunuyorunuz?

Evet. Eleştiri yapıyorlar diyorsunuz ancak vurucu bir dil göremiyorum ben istisnalar hariç. Eğer şunu bir açıp dinleme zahmetine girseydin bunu yazmazdın.
Bence sen bizim yazdıklarımızı okuma zahmetine girmemişsin. Cem karacaya laf ettiğimiz yok. Onlar nirvana sınfında tepede kalsın biz trap konuşuyoruz. Sen diyosun ki note 3 neden rtx 2070 performansı veremiyo?

İyi de zeki müren trap yapmıyor ki ne alaka?
Ben eskilere her zaman saygı duyarım onların yeri bir başkadır fakat nedir yani bu karşıtlık.

Ben burada sanattan bahsediyorum sen Zeki Müren trap yapmıyor ki diyorsun. Sanat sanattır tarz fark etmez bahsetmeye çalıştığım şeyi iyi anla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…