Kia Ceed Otomatik Nasıldır?

Bence kia ceed olurda sportage modelleri suv kategorisine gurilmemeli ve konforsuz oldugunuda duydugumu belirteyim.

Butce va ederiz de bizde passat b5.5 var ceed e tercih ederim mubarek 11 yillik arac 2016 modellere taş cikartiyor :D

Bende öyle duymuştum ama yeni sportage makyajdan sonra bi başka olmuş her aracın artıları eksileri var fiatına göre. Gönül isterdiki x5 x6 ya binelim ama fiatları malum

Aslında iç hacmi ve eşimde kullanacagı için kendi kendini park etme donanımı oldugu için araç ilgimi çekti. Gelecek sene kısmetse üç kişilik bi aile olacağız ve bebek varken çevremden biliyorum sedan araca sıgmak zor oluyor. Donanım yükseklik panoramik cam tavan ve 177 beygirlik vi motor ilgimi çekti 4 ay sonra değiştiriceğim aracı o zamana kadar iyice araştırma yapacagım tabiki

Aynen arastirmayi iyi yapin dedikleriniz sehir disina pek yolculuk yapan biri degilseniz olabilir ama dar ve virajli yollarda yol tutusu problem cikaracaktir tabiri caizse ziplaya ziplaya gidecektir eger virajlarda endisesiz girilen bir arac ise alinir pek zannetmiyorum.

Bugun makyajlanmis sportage gordum haklisiniz iyi yapmislar.

Bu tarafsız testleri izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı