Kibar erkek olmak kötü bir şey mi?

• Konuyu başlatan 615069
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 470

615069

Decapat
Selamlar arkadaşlar. Ben normalde ne kızgın ne yumuşak bir insanım. Çocukken utangaçlığım vardı. Yaş ilerledikçe sinirlenme durumum oldu. Yumuşak bir insan değilim fakat karşı cinsle konuşurken çok kibar oluyorum ister istemez bir yumuşak hissediyorum kendimi. Erkek olarak bu bir garip geliyor bana hiç agresifliğim yok bir kızla konuşurken. Ne isterse onu yapıyorum falan küfür- argo dahi kullanmıyorum. Kız arkadaşım tanıdığı en kibar erkeğin ben olduğunu söyledi. İyi bir şey mi bu yoksa az da olsa agresif olmak gerekir mi hayatta?

Bu tarz şeyler az da olsa kendini kanıtlama çabasına giriyor hocam. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın, öyle hareket edin. Kimsenin lafına bakıp da hareket etmeyin. Başkaları sert davranıyorsa sizin sert davranmanızı gerektirecek bir durum yok ortada. Ne iseniz osunuz.

Kibar olmak iyidir. Tabi rol yapmıyor ve cidden kibarsanız. Günümüzde kibar insan az ama elini nereye sallasan kekolar var. Kendini bozma. Seni kibarlığın yüzünden ezmeye çalışan olursa da gerekli cevabı verirsin hocam.

Keşke her insan kibar olsa. Çoğu insan bu kibarlığı suistimal edebiliyor ona dikkat ettiğin sürece nasıl içinden geliyorsa öyle davran.

Selamlar arkadaşlar. Ben normalde ne kızgın ne yumuşak bir insanım. Çocukken utangaçlığım vardı. Yaş ilerledikçe sinirlenme durumum oldu. Yumuşak bir insan değilim fakat karşı cinsle konuşurken çok kibar oluyorum ister istemez bir yumuşak hissediyorum kendimi. Erkek olarak bu bir garip geliyor bana hiç agresifliğim yok bir kızla konuşurken. Ne isterse onu yapıyorum falan küfür- argo dahi kullanmıyorum. Kız arkadaşım tanıdığı en kibar erkeğin ben olduğunu söyledi. İyi bir şey mi bu yoksa az da olsa agresif olmak gerekir mi hayatta?
Maalesef bende aslında kibar ve iyi bir insanım ancak şimdi ki insanlar bunu kötüye kullandığı için sinirli biri olabiliyorum bazen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı