Kıbrıs'ta okunur mu?

0YL3SIN3

Decapat
Arkadaşlar merhaba,
Kıbrıs'ta okumayı düşünüyorum. Fakat finansal durumlardan dolayı biraz tereddütteyim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,
Kıbrıs'ta okumayı düşünüyorum. Fakat finansal durumlardan dolayı biraz tereddütteyim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Kıbrıs çok daha pahalıdır. Ve aşırı sıcak bir yer. Ben zoruna kalmadıkça tavsiye etmiyorum.

Son tercihim olacak zaten. Beni endişelendiren finans kısmı. Sorduğum kişiler fiyat olarak çok fark olmadığını söyledi. Pek dışarı çıkan birisi değilimdir zaten.

Yurt fiyatları hakkında bilgisi olan birisi varsa çok daha iyi olur.

Kıbrıs pahalı, sıralaman kaç geldi de Kıbrıs'ı düşünüyorsun?
@Greenville konum sallamasyon. Kıbrıs'ta yaşamıyorum ama az çok bilgim var.

Yurt dışında okumayı düşünüyorsanız bu ülke KKTC olunca yaşayacağınız en büyük sıkıntı ne kadar aynı parayı da kullansak onlarda birçok şeyin bize kıyasla daha pahalı olması olacaktır, onların dilleri bizimkine benzer (Azerilerden inanın daha anlaşılır), gezme amaçlı dışında bulunmadım hiç ama TR'ye göre öğrenci olarak otomobil sahip olmak için çok daha rahat bir yer olduğunu söylemişlerdi.

Olabilir, sorun değil de üstteki arkadaşın dediği gibi de Kıbrıs eğlenmelik yer ve Türkiye'de üniversite tutturamayanlar son çare olarak oraya gidiyor.

Kıbrıs'ta Girne Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği düşünüyorum. Bursa Teknik, Bandırma ve Karadeniz Teknikte var aynı bölüm. İlk tercihim buralar olacak. Fakat Girne'nin gelme ihtimali daha fazla. Bu yüzden soruyorum.
Okumak için gideceğimden emin olabilirsiniz pek sosyal birisi değilimdir.

Kıbrıs pahalı, sıralaman kaç geldi de Kıbrıs'ı düşünüyorsun?
@Greenville konum sallamasyon. Kıbrıs'ta yaşamıyorum ama az çok bilgim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı