Geleceği bilmiş adam.Anlıyorum hocam da mevcut enflasyon çok sıkıntılı, bunu düşünerekten git Kıbrıs'a. 2023 belki 2022'yi aratacak, bilemeyiz.
Yok hocam bilemiyorlar bilseler halimiz böyle olmazdı.@Bga012 ülkenin son hâli belli maalesef. Bunu yoldan geçen Ahmet amca da Ayşe teyze de bilebilir ve gerçekten de 2023 2022'yi aratıyor. Her şey çok pahalı olmaya başladı.
Ablam hâlâ Kıbrıs'ta mı? Bu sene Kıbrıs'a çıktı üniversite tercihim. Sence gidilir mi? Ablandan tecrübe olarak düşüncelerini merak ediyorumAblam'da Kıbrıs'ta okuyor. Yeme içme çok pahalı. Ada ülkesi olduğu için nem oranı yüksek ve çok sıcak ama eğer birileriyle eve çıkmayı düşünüyorsanız aşağı yukarı birçok ev dayalı döşeli ve kılimalı diye biliyorum. Onun dışında araba ve elektronik ürünlerinde buradaki gibi extrem bir vergi uygulaması yok. Burada aynı parayla aldığın arabadan orada galiba birkaç tane alabiliyorsun.
Ablam hâlâ Kıbrıs'ta mı? Bu sene Kıbrıs'a çıktı üniversite tercihim. Sence gidilir mi? Ablandan tecrübe olarak düşüncelerini merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.