Kick Boks Hakkında Birkaç Soru

Emircan16

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2014
Mesajlar
113
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Kick Boks'a başlamaya niyetlendim. Bunun hakkında birkaç sorum alacak ancak sorulardan önce, daha önceden 1 yıl boyunca boks yapmıştım. Sonrasında okulda derslerin yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım. Zaten o zamanda biraz kilom vardı. Bırakınca biraz daha arttı. Ancak daha önceden gittiğim salonda şu anda neredeyse hiç kimse yok :). Birkaç arkadaşım Kardeşler Spor Salonuna gidiyor. Onlarla beraber gitmek istiyorum. Sizce bokstan sonra kick boks'a başlamalı mıyım? Birde Bursa'da oturup yukarıda yazdığım salonu tavsiye eden var mı?

Bu sorularıma cevap veren veya vermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim :)...

Not: Salonun adını vermem kesinlikle reklam amaçlı değildir.
 
Boks'tan sonra Kick Boksa başlamak invoker oynadıktan sonra riki oynamak gibidir hocam :D . Kesinlikle kolay gelir. Ama ben size teakwando öneririm. Kick Boks'ta eğer kilonuz fazla ise iyi dayak yiyebiliyorsunuz. Amacınız vücut geliştirmek ise yüzme öneririm. Amacınız nedir, kilonuz nedir, yaşınız kaçtır ?
 
Amacım evde oturup göbek bağlamamak :D. Şaka bir yana dövüş sporlarını küçüklüğümden beri seviyorum, ancak asıl amacım vücudumu toparlamak. Özellikle bel ve kalça bölgemi. Yaşım 17, boyum 1.80, kilom, 80 - 81 arası gidip geliyor. Bilgisayar bölümü okuduğumdan ve program yazmayı çok sevdiğimden kendimi bilgisayara çok kaptırabiliyorum. Hatta tabir-i caizse bilgisayarın içine giriyorum diyelim. Bu sebeplerden dolayı Kick Boksa gitmeye niyetlenmiştim :).
 
Aynı bensin :) . Amacın eğer spor ise kesinlikle yüzme tavsiye ederim. Bence sporların en iyisidir yüzme. Vücudunun her tarafını çalıştırır. Ama ilgilenmek gerek. Haftada en azından 3 seans yüzmeye giderek 6 7 ayda fit vücuda sahip olursun. Ha illaha dövüş sporu diyor isen dediğim gibi önerim Taekwando :) .
 
Hocam cevapların için teşekkür ederim. Amacım spor yapmak. Yüzmeyi çok severim. Hatta yazları serbest dalış, tüplü dalış yapmaya gayret gösteriyorum. Ancak oturduğum yerle yüzme havuzu çok ters yerlerde kalıyor. Halbuki Kick Boksa direkt okul çıkışı gidebilirim. Taekwando'yu ise göz önünde bulundurmaya çalışacağım. Mümkün olursa Taekwando'ya gitmeye çalışırım. Cevaplarınız için teşekkürler :)...
 
Teşekkür etmek yerine beğeniniz :) . Yüzmek için değer o mesafe.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı