Kickbox yaparken dişim kırıldı

Hocam kaybedilen Mine dokusunun restoratif materyallerle tamamlanması gerekir. Dişinizin ilerleyen aylarda kanal tedavisine kaçmasını istemiyorsanız bir an önce dolgunuzu yaptırın.
Dişim kırılalı 2 hafta oldu ve normal dişim gibi. Bahsettiğiniz duruma ağrı , sızı devam ederse gelicegini söylemişti hekimim. Şuan kendi dişim gibi herşeyi ısırıyorum yiyorum. Ve ring sporlarıyla uğraşan arkadaşlara tavsiyem olsun dişlik takın. Ceremesini çok çekiyorsunuz.
 
G
Merhabalar bugün kickbox maçı yaparken suratıma aldığım darbe sonucu sağ yanaktaki köpek dişimin solundaki dişimin %20'lik kısmı yatay olarak kırıldı. Dışarıdan bakınca sadece diğer dişe göre kısa duruyor sizlama yapıyor. Ne yapmalıyım daha önce yaşayan varsa?
Gecmis olsun, doktor degiliz.
 
Dişim kırılalı tam 1 ay oldu. Normal dişim gibi hiçbir değişikliği yok.
Dişçiye git o diş ya çekilecek ya da kaplamayla kurtarırlar.
Diş kökune kadar kirilmadigi için izledik. Şuan normal dişim gibi diş hekimim bir sıkıntı yoksa dahada olmayacağını söyledi. Tabi estetik olarak istenirse dolgu ile dişin yapılabileceğini söyledi.
 
Diş doktoruna gidin dişi tamamlasın hocam.
Yorumun için teşekkürler. Kendisi teklif etti ama yaptırma gereği duymadım. Kendi dişim gibi oldu.

Evet konu üzerinden koskoca bir yıldan fazla geçmiş. Dişiniz kırılırsa herkesin dediği gibi elbet ilk önce diş doktoruna danışın. Merak edenler için dişimi hala yaptırmadım :) Ama artık kırık olduğunu hissetmiyorum. Herhangi bir eksiği yok kendilerinin :)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı