Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

Oy kullanamayacak bir kardeşiniz olarak bence Kılıçdaroğlu aday olmamalı. Bunun sebebi adamı ne zaman görsem hep bir yerden hatası çıkıyor ve güven vermiyor. Fakat kim aday olsa iyi olur ondan da emin değilim. Başta Mansur Yavaş diyordum sonra farklı insanların düşüncelerine denk geldikçe Ekrem İmamoğlu'da olabilir aslında dedim. Daha sonra Muharrem İnce çıktı. O da iyi gibi. Bir tek Ümit Özdağ aday olmamalı diyebiliyorum. Çünkü adamın agresifliğinin başa bela olabileceğini düşünüyorum. AK Parti'den bahsetme gereği bile duymuyorum. Ne kadar para verirlerse versinler aşağılık bir AK Troll olmam veya onları övmem.

Çok fazla siyaset ve haber takip etmediğimi bunları genel olarak denk geldiğim şeyler sonucu söylediğimi de belirteyim.

Zaten seçilme gibi bir gayeleri olmadığı için muhtemelen Kılıçdaroğlunun aday olması pek koymayacaktır muhalefet yönetimine. Zira o da seçilemeyeceğini bildiği için aday oluyor. Seçilme garantisi olsa bir dakika duracağını düşünmem burada.

Kılıçdaroğlu artık çok yaşlı ve hükümetin özellikle son 4-5 yıldır yaptığı bunca yanlışa rağmen yine de Kılıçdaroğlu yeteri kadar destek alamıyorsa ben orda bazı şeylerin eksik olduğunu ve gerekenin yapılmadığını düşünürüm. Çok daha genç, çağını takip edebilen, genel anlamda herhangi bir konuda fikri ve bilgisi bulunan ve siyaseti sadece karşı tarafın eksiğini yermek olmayan biri aday olmalı.

Konuyu görünce gözlerim yaşardı. Türkiye'de bu konu hakkında sonunda mantıklıca düşünülen, ve yorumlarının da çok büyük çoğunluğunun haklı olduğu konu. Ayrıca konuya beğenmedim de atılmamış çok şaşırtıcı. Rüyada mıyım acaba? Yani arkadaşlar, ben de İstanbul'da yaşayan biri olarak Ekrem İmamoğlu'ndan gayet memnunum. Siz Ankara'da yaşayıp Mansur Başkandan memnunsunuzdur. Ama biz bu kişileri zorla aday yapamayız ki. Belki de hedefleri büyükşehir belediye başkanlığında tecrübe kazanıp, ileride aday olmaktır. Kim bilir.

En makul aday Kılıçdaroğlu bu yüzden adaylığına karşı çıkmıyoruz. Hiçbirimiz kaşına gözüne hasta değiliz yani. Yavaş ve İmamoğlu parti tabanına zıt, ayrı olarak Yavaş doğudan oy alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…