Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

Zaten yaptığı şeyler meşru veya iyidir demiyorum sadece hatasını fark ettiğini ve şu anda içtenlikle bu işi yaptığını düşünüyorum.
Ben de tamamen kötü demiyorum ama benden oy çıkmaz diyorum.

Bir de şu anki binalarla kendisinin bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bina ruhsatları veren valiliklerin dönemin başbakanlığına bağlı olması lazım. Yanlışsam düzeltin.
Yıkım derken ekonomik yıkımdan bahsediyordum orada bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

Bunlar Ali Babacan kendisi mi söylüyor? Çünkü o dönemde çocuk olmayan herkes bilir ki bugün ortamın en büyük hazırlayıcılarından birisi kendisidir. O dönemki para akışında damadı koysan bile iş yapardı.

Oluk oluk sıcak parayı betona gömdürmesiymiş bir zahmet? Gömüldüğünü görünce hala bazı şeylerden nemalanmaya devam etmek yerine istifasını verseymiş? Gezi Parkı doları yükseltiyor diyen çok dürüst bir siyasetçimizdi kendisi. Aynısını Erdoğan deyince neden kötü olmuştuki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisi bu para bolluğu muhabbetine kesinlikle katılmıyor bu arada. Ben de katılmıyorum ama beton kısmına katılabilirim. 2008 ABD krizi vb. nedenlerden dolayı sıcak para akışı olduğu doğrudur ancak bugün de piyasa kuru değil.

Zaten bütün olay sıcak para olsa herkes Türkiye ile aynı oranda büyürdü.

Hocam, HDP destek vermeyecekmiş yavaş aday olursa, bu gerçekleşirse kazanmamız imkansız. Ben çok realist bakıyorum aday konusunda ve en iyi aday kesinlikle kılıçdaroğlu.

Ya kardeşim HDP zaten aday çıkaracak kafanız mı güzel ne içiyonuz. Bütün anketlerde bile adam alıyor diyorum sen bana HDP diyorsun. HDP kim?
Ulan yavaş aday olmazsa oylar bölünücek kk ye vermemek için gelmişsin HDP diyorsun. Oy vereceksin bir de gözünü seveyim. İlk okul sorusu sorayım sana belki bilirsin. Mansur aday olacak ama HDP vermeyecek kk olacak ama oylar muharrem ince zafer parti vs bölünecek sence hangisi 😀? Şu denklemden sonra sen bile mansur dersin kendimizi kandırmayalım.

@Tr_temhA

Kürt oyları olmasa şu an RTE Cumhurbaşkanı değildi. Kürtlerin hepsi HDP'ye oy vermiyor. Kaldı ki HDP kapanırsa seçimin kaderini değiştirecek kadar çok insan olacak, kapanmazsa da ikinci tur kimi destekleyecekleri büyük önem taşıyor. Seçimi kazanmanın anahtarı Kürtler kısaca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisi bu para bolluğu muhabbetine kesinlikle katılmıyor bu arada. Ben de katılmıyorum ama beton kısmına katılabilirim. 2008 ABD krizi vb. nedenlerden dolayı sıcak para akışı olduğu doğrudur ancak bugün de piyasa kuru değil.

Bunlar kendi lafları. Kimse kalkıp yoğurdum ekşi demeyecek biliyorsunuz siyaset bu. Ben o dönemi ortasında yaşadım para bolluğunu geç, markalar bile ülkeye yağmur gibi yağıyordu. Fransa'da, Amerika'da "zengin" markalarının 5'er 10'ar şubesi olur muydu. Olmuştu. AKP'nin tek başına %50'yi aşıp zirve noktaları. Bunlara o dönem sıcak para bile yetmiyordu da ne bulurlarsa özelleştiriyorlardı. Kemal Unakıtan bir bu da iki.

O dönem atılan her yanlış adım karınca ve ağustos böceği ilişkisi oldu. Avrupa, Güney Kore batar para yağınca zirveye çıkar biz ise dinamit alırız.

@Tr_temhA

Kürt oyları olmasa şu an RTE Cumhurbaşkanı değildi. Kürtlerin hepsi HDP'ye oy vermiyor. Kaldı ki HDP kapanırsa seçimin kaderini değiştirecek kadar çok insan olacak, kapanmazsa da ikinci tur kimi destekleyecekleri büyük önem taşıyor. Seçimi kazanmanın anahtarı kürtler kısaca.

Mülteciler sayesinde maalesef Erdoğan kazanacak gibime geliyor.

@Tr_temhA

Kürt oyları olmasa şu an RTE Cumhurbaşkanı değildi. Kürtlerin hepsi HDP'ye oy vermiyor. Kaldı ki HDP kapanırsa seçimin kaderini değiştirecek kadar çok insan olacak, kapanmazsa da ikinci tur kimi destekleyecekleri büyük önem taşıyor. Seçimi kazanmanın anahtarı kürtler kısaca.

Hocam tamamda herkes şunu düşünemiyor. AKP'den dönenler var ama gidip de kk ye vermem diyorlar. Adamakıllı aday arıyorlar oda Mansur Yavaş. AKP'den oy çaldıktan sonra üstünede gençleri ekle alırsın.

Olay basit, önceden neden defalarca kazanamadı, şu an neden kazansın? Eh artık millet mecbur kaldı verecek diyorsanız evet kazanır ama keşke kendini düzgün biçimde geliştirseydi de en azından oy verecek olan da sevine sevine, umutla oy verseydi, oy alsa da kötünün iyisi mantığıyla oy alacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı