Kılıçdaroğlu Afganlar ve Suriyeliler hakkında açıklama yaptı

Ümit Özdağ'a teşekkür ederiz. Adam ülke siyasetine yön verdi. Daha dün göndermek hukuka aykırı diyenler bile şimdi göndereceğiz diyor.

Evet ben seçimi Erdoğan'ın kazanacağından eminim ve seçim günü yine burada olacağım.

Buraya gelme, Arapça kursuna git. 1 yıl sonra Türk tabelaları yerine her yerde Arapça tabela gördüğünde yabancılık çekmezsin Ha arap isen problem yok.

O zaman niye Erzurum'da mühendislik bölümü kapatılmıyor?

Bende bunu anlamıyorum. Herkes önemli olan kendini geliştirmek diyor ama 250k sıralama olan üniversiteye çöp muamelesi yapıyorlar.

Herkes önemli olan kendini geliştirmek diyor ama 250k sıralama olan üniversiteye çöp muamelesi yapıyorlar.
Yani eğer arkadaşın küçümsediği kadar bir üniversiteyse niye bu üniversite kapatılmıyor? Gençler boşu boşuna mı oraya gidip okuyorlar, değil mi?

Yani eğer arkadaşın küçümsediği kadar bir üniversiteyse niye bu üniversite kapatılmıyor? Gençler boşu boşuna mı oraya gidip okuyorlar, değil mi?

Benim anlamadığım nokta bu zaten. İyi üniversite kazanamıyorum diye kendini öldürmek isteyenler var bu ülkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…