Kılıçdaroğlu Afganlar ve Suriyeliler hakkında açıklama yaptı

495477

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2021
Mesajlar
3.513
Makaleler
2
Çözümler
13
Çoğunuzun bildiği gibi Kılıçdaroğlu bir süredir heyetle beraber deprem bölgesi Hatay'da. Bugün de Suriye sınırında bir açıklama yapıp şunları söyledi:

"Karşımda gördüğünüz Suriye sınırı. Bu necip milletin ardında ırkçılık gibi kara bir leke sürmeden Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içinde vatanlarına göndereceğiz. Aynı zamanda Türkiye'yi bu bölgenin, Akdeniz'in en güçlü ülkesi haline getireceğiz. İran sınırını açıp, Türkiye'ye gelen Afgan'ları da İran'a iade edeceğiz. Bunu Suriye'nin de İran'ın da Afganistan'ın da bilmesini isteriz. Hiçbir ülkeye, yabancıya karşı önyargımız yok ama kendi ülkemizde özgürce yaşamak istiyoruz. Demografik yapımızın değişmesini istemiyoruz. Sınırın sıfır noktasına geldim. Bir konuda kararlığımın devam etiğini milletime söylemek için geldim. Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran'a geri göndermek."

Şu ana kadar herhangi bir plan açıklanmadı ancak bence bunları söylemeleri iyi oldu, bu açıklamaları göçmen sorunu üzerinde durduklarını gösterir. 2 yıl kulağa çok gibi gelebilir, muhtemelen şiddet kullanmadan göndermek istedikleri için "En geç 2 yıl" dediler.

Konuş dedem konuş, hatta seçime kadar hep böyle konuş sakın Demirtaş ve Kavala konularını açma. Seçime kadar böyle konuşmaya devam edersen seçim her türlü bizde zaten.

Kaynak
 
Ciddi ciddi buna inanan var mı? Masadakilerin 2'si zaten bu işin sorumlusu eski AKP'liler.
Güç yarışı. AKP zamanında yaptıkları her sey doğruydu, şimdi yanlış oldu.
Yine de AKP seçilmesin yeterli.
 
Evet ben seçimi Erdoğan'ın kazanacağından eminim ve seçim günü yine burada olacağım.

Umarım 2.tur Kemal kazanır da seni "13.Cumhurbaşkanı" konusuna etiketlerim. Gerçi umarım dememe bile gerek yok, Kemal böyle giderse partilerin de desteğiyle 2.tur rahat kazanacak.
 

Geri
Yukarı