Kılıçdaroğlu “hanımkız” dediği için dava edildi

Bu sana neden dert olsun? Teröristte veya haine sövmesi seni neden rahatsız eder onu anlayamadım? Üstüne ortada bir sövme yok. Bunlar çürük bunlar Sürtük diye argo hakaret arası bir kelime var. Bu cümleyi vatandaşa halka kullansa ben de karşı çıkarım. Ama kime kullandığını vatandaş bildiğine kimse tınlamadı bile. Vatandaşım gündemine bile gelmedi bu konu.( Tabi bizim garip sığ muhalefet hariç.) Sabah akşam burdan siyaset yapacaklarını sanıyorlar.
Sürtük argo değil.

Bu sana neden dert olsun? Teröristte veya haine sövmesi seni neden rahatsız eder onu anlayamadım? Üstüne ortada bir sövme yok. Bunlar çürük bunlar Sürtük diye argo hakaret arası bir kelime var. Bu cümleyi vatandaşa halka kullansa ben de karşı çıkarım. Ama kime kullandığını vatandaş bildiğine kimse tınlamadı bile. Vatandaşım gündemine bile gelmedi bu konu.( Tabi bizim garip sığ muhalefet hariç.) Sabah akşam burdan siyaset yapacaklarını sanıyorlar.
Sürtük kelimesini kullanan kişi bu ülkeyi tüm dünyada temsil eden birisi. Ben onun değil bir başka siyasetçininde bu ve benzeri kelimeleri kullanmasınanaynı tepkiyi verirdim.

Güven vermiyor. Zamanında FETÖ'ye de hocaefendi diyodu terörist çıktı, ASKERLERE (Ergenekon, Balyoz) hain diyordu, vatansever çıktı.

PKKlı Şivanperverle şarkı söylüyordu :) hakkında 16 dosya var.
BarzaniveŞivanPerver.jpg

Saymakla bitmez.

Esad kardeşim diyordu :) Durum ortada...
Esad-Erdoğan.jpg

Hal böyle olunca Sürtük dedikleri şahısların Sürtük olduğundan emin değilim :)

Geçmişinde bu kadar rezillikten sonra kimseye bir şey dememesinde fayda var. İşi konuşmak değil zaten İCRAAT.

Sizin yaş 12 falan sanırım, durumunuz normal. Bir şey görmemiş, yaşamamış, ülke iç ve dış siyasetini takip etmemişsiniz.

Hain arayanlar, AK Parti kongrelerinde aramalı...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçi siz oy verecek yaşa gelene kadar, bu karanlık günler geçer ama bilgisiz kalmayın yinede...

Son düzenleme:
Güven vermiyor. Zamanında FETÖ'ye de hocaefendi diyodu terörist çıktı, ASKERLERE (Ergenekon, Balyoz) hain diyordu, vatansever çıktı.

PKKlı Şivanperverle şarkı söylüyordu :) hakkında 16 dosya var.
Eki Görüntüle 1464561

Saymakla bitmez.

Esad kardeşim diyordu :) Durum ortada...
Eki Görüntüle 1464563

Hal böyle olunca Sürtük dedikleri şahısların Sürtük olduğundan emin değilim :)

Geçmişinde bu kadar rezillikten sonra kimseye bir şey dememesinde fayda var. İşi konuşmak değil zaten İCRAAT.

Sizin yaş 12 falan sanırım, durumunuz normal. Bir şey görmemiş, yaşamamış, ülke iç ve dış siyasetini takip etmemişsiniz.

Hain arayanlar, AK Parti kongrelerinde aramalı...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçi siz oy verecek yaşa gelene kadar, bu karanlık günler geçer ama bilgisiz kalmayın yinede...

Olaylara tarihine ve günün şartlarına göre bakmanı öneririm yoksa herkesi hain veya şerefsiz çıkarabilirsin... Bir ileri bir geri bakarak.

Kan dursun diye yapılan çözüm sürecinden. İleri sarıyon bak bunlar bunlarla görüşmüştü diyorsun. Ülke çıkarı için Esad ile görüşmeye atlıyon. Sonradan Esad'ın halkına bombalar yağdırdığını 500 bin insanı öldürdüğünü atlıyorsun.

Yetmiyor Barzani'ye atlıyon. Yaşın yetmeyen olaylar çoğu Allah bilir. Ben hepsini bizzat görmüş o günleri bile hatırlayan birisiyim.

Barzani'yi sevsen de sevmesen de senin Irak sınırından komşun. Irak devleti tanımış Bölgesel Kürt yönetimini. Üstüne dünya tanıyor neredeyse. Ayrıca PKK veya YPG Barzani'yi de vuruyor. İşin garibi Esad ile olsun Barzani ile olsun muhalefet partileri de görüşüyor. :)

Olaylara tarihine ve günün şartlarına göre bakmanı öneririm yoksa herkesi hain veya şerefsiz çıkarabilirsin... Bir ileri bir geri bakarak.

Kan dursun diye yapılan çözüm sürecinden. İleri sarıyon bak bunlar bunlarla görüşmüştü diyorsun. Ülke çıkarı için Esad ile görüşmeye atlıyon. Sonradan Esad'ın halkına bombalar yağdırdığını 500 bin insanı öldürdüğünü atlıyorsun.

Yetmiyor Barzani'ye atlıyon. Yaşın yetmeyen olaylar çoğu Allah bilir. Ben hepsini bizzat görmüş o günleri bile hatırlayan birisiyim.

Barzani'yi sevsen de sevmesen de senin Irak sınırından komşun. Irak devleti tanımış Bölgesel Kürt yönetimini. Üstüne dünya tanıyor neredeyse. Ayrıca PKK veya YPG Barzani'yi de vuruyor. İşin garibi Esad ile olsun Barzani ile olsun muhalefet partileri de görüşüyor. :)
Yaşım 38, senin 12 olduğundan eminim. Sürekli kendinle çelişiyorsun.

"Barzani'yi sevsen de sevmesen de senin Irak sınırından komşun" diyorsun...

İyi güzel de Esad, Çin prensesi mi? O da komşun... Ermenistan da komşun.

Demek ki görüşmesen de oluyormuş. Bir de görüşmek başka, AK Parti kongresinde Türkiye seninle gurur duyuyor demek başka...

İkincisi

"PKK veya YPG Barzani'yi de vuruyor" demişsin...

Yaş 12 tescili yine... IŞİD'i de o zaman batılarla kurmadı, batıda eylemleri var.

El Kaide de ABD oyunu değil, ABD'yi vurdu...

Bu kapasiteyle 20 yıl sonra Erdoğan din düşmanıydı, FETÖ'cüleri vurdu da diyebilirsin diye endişeliyim. Yaşın erkenken önlem almak lazım.

Barzani'nin ajanları 13 askerin şehit olamsına neden olmuş
13 Mehmetçiğin şehit olduğu hain saldırıda PKK'ya bilgiler Barzani'nin ajanlarından gitmiş...

Barzani'nin ajanları 13 askerin şehit olamsına neden olmuş

"Olaylara tarihine ve günün şartlarına göre bakmanı öneririm yoksa herkesi hain veya şerefsiz çıkarabilirsin..." demişsin...

Sen o Sürtük dediklerindeki tarihe bakarsan, FETÖ devletin başında Ergenekonlarla vatanseverlere kumpas yaparken, Park bahanesiyle sokağa çıkmış artık isyan eden şahıslar. O vakit fetö ve Erdoğan yanyanaydı. Ergenekon savcısıyım diye geziyordu... (Bu arada Ergenekon savcı Zekira Öz'ün 1450 yıl yatarı var :) ) Devlet vasıfsızlar ve CIA ajanlarının kontrolündeyken devlete isyan eden hain olmaz.... FETÖ'ye isyan eden hain olmaz. PKK'ya karşı olan hain olmaz...

"Kan dursun diye yapılan çözüm süreci"

Bu da ayrı bir sapıklık :) Sizin bu icadınızdan sonra gelecekte başka bir ruh hastası oluşum kan dursun diye! yine rezil hareketlerde bulanabilir. Önü açıldı artık. Misal 2023'te 2028'te geldi X Parti, dedi kan dursun, al başına belayı. BÖYLE İĞRENÇLİK REZİLLİK OLMAZ... O partiler yaşın 12 olduğu için bilmezsin, ben gençken kapatılıyordu. Meclise alınmıyordu :) Sayenizde teröristlere maaş ödüyoruz.

"İşin garibi Esad ile olsun Barzani ile olsun muhalefet partileri de görüşüyor."

O muhalefet partileri ve akp ile ilgili duygularımı gerek forum kuralları gerek Türk Ceza Kanunu ne deniyle paylaşmak istemiyorum :)

Erdoğan'ın tercümanı Fatima Gülhan Kavakçı Abushanab Kemal Kılıçdaroğlu'na “hanımkız” dediği için suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda hakaret, işini yaptırmama vb. şeyler var. Dava sebebi olan gönderi:

Eki Görüntüle 1461043

Eki Görüntüle 1461044

Bu da saçma sapan bir tepki.
Demek ki tercüman kendini hanımkız olarak görmüyormuş.
Aşırı saçma hem hanım kız derken kötü bir tonla söylememiş gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı