Kılıçdaroğlu “hanımkız” dediği için dava edildi

Bahçeli istediği gibi fahişe diyebiliyor. Fakat sadece hanım kız dediği için bir genel başkana dava açılabiliyor. Alkış.

Bahçeli ne zaman kime fahişe dedi?

Not: Bu konu için kendisine hanım kız denen kişi davayı açıyor. Bir kadına isim vererek veya kast ederek direk fahişe dedi ise gitsin dava açsın. Hakaret davasını kazanır. Ben gündemi takip ederim hiç hatırlayamadım kime ne zaman dediğini.

Not2: Erdoğan'ın sürtük lafını üstüne alınan birisi varsa gitsin şikayet etsin. Tutan engelleyen yok. Görelim kimmiş bu gezi olayları sırasında sağı solu yakanlar, camiye girip talan edenler, devlet malına zarar verenler, polis ile çatışanlar? Çünkü Erdoğan o lafı bunları yapanlara söyledi.

Not3: Bu davadan hiçbir şey çıkmayacaktır. Ama muhalefet halen siyaset yapmayı öğrenemediği için sığ sularda yüzmeye ve oyunlara gelmeye devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ÖzkanK

Arkadaşın dediği şey bu olsa gerek, bunu hatırlıyor gibiyim.

Arkadaşın dediği şey bu olsa gerek, bunu hatırlıyor gibiyim.

Konuyu veya söylemi çarpıtmanın bu kadarı. :) Sözleri içinde geçmiş gibi lanse ediyorlar birde utanmadan..

Ayrıca bu lafı 6 yıl önce demiş haber 1 yıl öncesinin haberi. İnsana sormazlar mı? O zaman MHP bünyesindeydin. Neden buna göz yumdun ve partiden ayrılmadın? 5 yıl sonra mı aklına gelir insanın bu söylem?

O anlamda söylenmediği aşikar iken çarpıtmanın bini bir para işte.

Bende ingilizcemi ana dil gibi konuşuyorum. Oyunlar dışında pek bir işime yaramıyor. İlerde anca iş için yarar. Varank'ın söyleyişi saçma. Zaten bir çevirmenin işi başka bir dile çevirmek. Ana dili gibi konuşmazsa bi anlamı yok ki.

Bahçeli ne zaman kime fahişe dedi?

Not: Bu konu için kendisine hanım kız denen kişi davayı açıyor. Bir kadına isim vererek veya kast ederek direk fahişe dedi ise gitsin dava açsın. Hakaret davasını kazanır. Ben gündemi takip ederim hiç hatırlayamadım kime ne zaman dediğini.

Not2: Erdoğan'ın sürtük lafını üstüne alınan birisi varsa gitsin şikayet etsin. Tutan engelleyen yok. Görelim kimmiş bu gezi olayları sırasında sağı solu yakanlar, camiye girip talan edenler, devlet malına zarar verenler, polis ile çatışanlar? Çünkü Erdoğan o lafı bunları yapanlara söyledi.

Not3: Bu davadan hiçbir şey çıkmayacaktır. Ama muhalefet halen siyaset yapmayı öğrenemediği için sığ sularda yüzmeye ve oyunlara gelmeye devam ediyor.
Ne saçmalıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz merak ettim? Erdoğan'a karşı ne davası açıp, kazanacak her hangi biri?

Soma'da maden işçisini dövüp terfi aldılar... Erdoğan'ı geçtim, müşavirine hukuk işlemiyor...

Hayır yani yazarken, kendinizin inanacağı şeyler yazın bari. Hadi kendini kandırdın, hadi bende geri zekalıyım bende kandım, Allah'ı nasıl kandırcaksınız :) Merakla bekliyorum ahireti...

Ne saçmalıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz merak ettim? Erdoğan'a karşı ne davası açıp, kazanacak her hangi biri?

Açmadan nereden bileceğiz?

Birisi çıksın Cumhurbaşkanı bana çürük dedi sürtük dedi diye açsın hadi tutan engelleyen mi var? Ama Cumhurbaşkanının cümlesinin önünde ki ithamları kabul etsin önce dava açacak kişi. Ben devlet malına zarar verdim polis ile çatıştım. Kamu malını yaptım ambulans polis arabası yaktım. Camiye girip kirlettim diye Cumhurbaşkanı çıkıp bana Çürük ve Sürtük dedi şikayetçiyim desin.

Soma'da dövülen madem işçisi işini yanlış buluyorum kısmen ama onun önü var. O sözde işçi Cumhurbaşkanı konvoyuna saldırıyor hakaretler edip makam arabalarını tekmeleyince devamında polis adamı uzaklaştırmaya çalışırken o tekme atan şahıs geliyor.

Açmadan nereden bileceğiz?

Birisi çıksın Cumhurbaşkanı bana çürük dedi sürtük dedi diye açsın hadi tutan engelleyen mi var? Ama Cumhurbaşkanının cümlesinin önünde ki ithamları kabul etsin önce dava açacak kişi. Ben devlet malına zarar verdim polis ile çatıştım. Kamu malını yaptım ambulans polis arabası yaktım. Camiye girip kirlettim diye Cumhurbaşkanı çıkıp bana Çürük ve Sürtük dedi şikayetçiyim desin.

Soma'da dövülen madem işçisi işini yanlış buluyorum kısmen ama onun önü var. O sözde işçi Cumhurbaşkanı konvoyuna saldırıyor hakaretler edip makam arabalarını tekmeleyince devamında polis adamı uzaklaştırmaya çalışırken o tekme atan şahıs geliyor.

Hala neyi savunuyorsun çözemedim. O zaman Ülke liderleri her akşam çıksın, içimizdeki İsrail ajanları ..... 'dır şeklinde sövsün. Öteki gün çıksın ne kadar hırsız varsa...... sövsün...

Sende gel burada hadi dava etsinler de :) 365 gün sövsün herkes...

Devlet adamlarına yakışmıyor bu hareketler diyoruz, anlatamıyoruz.

Soma'daki meseleyi de anlamamışsın. Bir liderin yanındaki adam böyle bir harekete karışınca ki olabilir, ben sen ülkenin başında olsak ta başımıza gelebilir... Bu hareketin ardından adam ödüllendirilip savunmaya geçilmez. 20 yıldır FETÖ dahil yanlış yapanları savunup durdunuz :)

Bir kendinize gelseniz artık :) Eskiden FETÖ'ye laf edince de savunuyordu malum partililer, açılım saçılım saçmalıklarında karşı çıkıncada pkklıları da savunuyolardı.

Bir normalleşin artık :) İnsan olmak zor değil...

Cumhurbaşkanın 'Sürtük' demesi yanlış ve gereksiz oldu... Bitti, bu kadar.... Noldu iktidar mı düştü, yok. Ülke rezil mi oldu yok...

Hala neyi savunuyorsun çözemedim. O zaman Ülke liderleri her akşam çıksın, içimizdeki İsrail ajanları ..... 'dır şeklinde sövsün. Öteki gün çıksın ne kadar hırsız varsa...... sövsün...

Bu sana neden dert olsun? Teröristte veya haine sövmesi seni neden rahatsız eder onu anlayamadım? Üstüne ortada bir sövme yok. Bunlar çürük bunlar Sürtük diye argo hakaret arası bir kelime var. Bu cümleyi vatandaşa halka kullansa ben de karşı çıkarım. Ama kime kullandığını vatandaş bildiğine kimse tınlamadı bile. Vatandaşım gündemine bile gelmedi bu konu.( Tabi bizim garip sığ muhalefet hariç.) Sabah akşam burdan siyaset yapacaklarını sanıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı