Kılıçdaroğlu neden sevilmiyor?

Kılıçdaroğlu kadar kendiyle çelişen, adam akıllı hiçbir icraati, mantıklı bir projesi olmamasına ve sürekli kaybetmesine rağmen ısrarla koltuğunu bırakmayan bir adam yok. Kılıçdaroğlu geleceğine Erdoğan gelsin. Erdoğan en azından zamanında iyi şeyler yaptı ve hala dış politika da iyi şeyler yapıyor. Kılıçdaroğlu gelirse ülke bin beter olur. Erdoğanı karşına şişe bile çıksa oy veririm kafasını bırakın. Zamanında Libya'da da Kaddafiye de bu denildi, darbe yapıldı şimdi hallerini görüyoruz. Bu yüzden kılıçdaroğluna oy verilmez. Erdoğanın karşısına iyi bir muhalif çıkmalı ki oy verilsin.

Yani, çoğunluğunun ideolojinin ne demek olduğunu bile bilmediği bir halkın içinde yaşamak istemiyorum. Geleceğimle oynanıyor. Daha hayat kalitesi yüksek ve insana değer verilen bir ülkeye ve topluma gitmeyi tercih ederim.

Bunu yaparsan işte kendine ve tarihine, bu topraklarda biz rahat yaşayalım diye, kanını dökmüş, canını vermiş atalarımıza ihanet etmiş oluruz, Türk genci sağlam kalacak ve bu ülkeyi biz kurtaracağız, kendimiz için kurtaramazsak bile en azından kendi çocuklarımız rahat içinde yaşayacak. Kusura bakmayın ama bu düşünce tarzı tamamen ihanettir.

Kılıçdaroğlu kadar kendiyle çelişen, adam akıllı hiçbir icraati, mantıklı bir projesi olmamasına ve sürekli kaybetmesine rağmen ısrarla koltuğunu bırakmayan bir adam yok. Kılıçdaroğlu geleceğine Erdoğan gelsin. Erdoğan en azından zamanında iyi şeyler yaptı ve hala dış politika da iyi şeyler yapıyor. Kılıçdaroğlu gelirse ülke bin beter olur. Erdoğanı karşına şişe bile çıksa oy veririm kafasını bırakın. Zamanında Libya'da da Kaddafiye de bu denildi, darbe yapıldı şimdi hallerini görüyoruz. Bu yüzden kılıçdaroğluna oy verilmez. Erdoğanın karşısına iyi bir muhalif çıkmalı ki oy verilsin.
Malum şahısı geçmişte zerre kadar sevdiysen benim için bitmiştir.

Ez5MHpNWQAILMKk.jpg

Bunu yaparsan işte kendine ve tarihine, bu topraklarda biz rahat yaşayalım diye, kanını dökmüş, canını vermiş atalarımıza ihanet etmiş oluruz, Türk genci sağlam kalacak ve bu ülkeyi biz kurtaracağız, kusura bakmayın ama bu düşünce tarzı tamamen ihanettir.
Milliyetçi birisi değilim, ben kendim için yaşarım sadece. Irkın, dinin vb. benim için bir önemi yok. Nerede rahat ve kaliteli bir yaşam süreceksem oraya giderim. Bu kafayla çok açlık çekersin.

AKP seçmeni kilicdaroglunu tanıyor. Oy vermez. İmamoğlu ya da yavaş gibi AKP secmenindende oy alabilme potansiyeli olan adaylar gerekli.

Milliyetçi birisi değilim, ben kendim için yaşarım sadece. Irkın, dinin vb. benim için bir önemi yok. Nerede rahat ve kaliteli bir yaşam süreceksem oraya giderim.
Sizi tutan yok.
Malum şahısı geçmişte zerre kadar sevdiysen benim için bitmiştir.
Ben iyiye iyi kötüye kötü derim. İyi işlerde kötü işlerde yaptı. Örneğin şuan en büyük sorunlar mülteciler, ekonomi ve liyakat olmaması.

Bunu yaparsan işte kendine ve tarihine, bu topraklarda biz rahat yaşayalım diye, kanını dökmüş, canını vermiş atalarımıza ihanet etmiş oluruz, Türk genci sağlam kalacak ve bu ülkeyi biz kurtaracağız, kendimiz için kurtaramazsak bile en azından kendi çocuklarımız rahat içinde yaşayacak. Kusura bakmayın ama bu düşünce tarzı tamamen ihanettir.
Eski nesil de bir zamanlar Türk genciydi, onlar bu ülkenin bu hale gelmesine göz yumdular, ortak oldular (bir kısmı). Şimdi ise onların yaptığı şeylerin cezasını günümüz Türk genci çekiyor. Hobi edinemeyecek kadar zor durumda olan gençler daha iyi yaşam standartları için ülkeyi terk ediyor ise burada vatana ihanet eden kişi giden genç değil, vatanın o hale gelmesine sebep ve ortak olan eski genç nesildir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı