Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Bu kadar sorun varken ezici bir üstünlükle kazanması gereken seçimde hala onu savunmayın artık. Yanlış yaptı ve kazanamadı.
Ezici üstünlük dediğin farkı halkın yapması gerekiyor işte. Mansur aday olsa mesela hdp ile AKP ittifak olacaktı yine aynı olaylar dönecekti.

Ezici üstünlük dediğin farkı halkın yapması gerekiyor işte. Mansur aday olsa mesela hdp ile AKP ittifak olacaktı yine aynı olaylar dönecekti.
Halk bu kadar soruna rağmen vermiyorsa muhalefette bir sorun var demektir, sinan oğan nasıl oluyorda 5.30 oy alıyor? Burada bir sorun var.

Deprem bölgelerinde sadece bizim halk yok suriyeliler de var onlarda tayibe basıyor. Bizim halka hakkını haram edenler çıkamaya başladı acayip.

Ne kılıçdaroğlu ne malum kişi kılıçdaroğlu desen oy kazanmak için salise başı karar alıyor malum kişide ilk defa köprü hastane yaptı diye tapan nineler amcalar dayılar +5 milyon Suriye Afgan vb var onlar sayesinde kazanıyor hiçbirisi çıkmadı ülkeyi adamakıllı yöneteceğim diye oldu çıkanlar ama seçilse mucize olur hep bu siyaset yüzünden ülke gelişmedi çoğu fabrikaları siyasetçiler yüzünde kapandı hiç yenilikçilik olmadı niye yine siyasetçiler yüzünde oldu çoğu okumuşlar topukladı ülkeden doktorlar isyan ediyor güveliğimiz yok diye adam çıkıyor "yapamıyorlarsa gitsinler" diyor bu zihniyet yüzünde ülke gelişmedi Türk Telekom'u sattık BMC'yi sattık elin araplarına. Araplar bizim uğraşarak çagalarayak girdiğimiz üniversitelere sınavsız girebiliyor bu olayları haberlerde niye göstermiyor ki gösterseler ajansa dava açıp kapatırlar ifade özgürlüğüde kalmadı malum kişiyi eleştirince dava ediliyorsun daha 13 yaşındaki çocuğun dava ettiler çocuk hakaret etmemiş sadece "şeriatı getirecek" demiş. Şimdi de övüyorlar TOGG diye araba 1 milyon asgari ücretle nasıl alacak adam bunu yerli araba dediler bir şey değişmedi adam aç İstanbul'da kirasını nasıl ödeyecek diye dertlenirken adam çıkmiş TOGG otomobil yerli ve milli diye TOGG'u sırf Avrupa görsün diye lüks yaptılar ama belki halkın alabileceği ucuz uygun bır araba yapabilirlerdi aslında daha anlatacak var ama yazmaya üşendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ikisine de atmayı mantıklı bulmuyorum ama şahsen başkan aponun heykelini dikecegiz diyen parti konuşmasında arkadaşlar kendi parti bayrağımız dışındaki bayrakları indirelim deyip Türk bayrağını indiren HDP kkye destek veriyorken ben kkye oy atmam kk desteklerini almak için nelerden vazgeçti acaba neleri taviz vermeye göz aldı bu sorunun cevabıninbizim için pek hayırlı bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsi görüşüm herkesin kendi oyu herkes kendi bilir kötünün iyisi der sallarim sinan oğan gibi bir adam çıksaydı düşünmeden atardim ki 1. turda ona attım şartlarını kabul ettirirse herhangi bir tarafa sinan oğan dusuncelerim değişebilir de degismeyebilirde tabii takım tutmuyoruz icraate göre oy basarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…