Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Size her şey müstehak. Bu yorumdakilere söylüyorum. Gerçekten kör olmuşsunuz. Her şey ortada halen adamın dinini konuşuyorsunuz... Biriniz de proje sormuyorsunuz. Demek ki her şey din. Adam din tüccarlığı yapmadığı için oy vermiyorlar :D

İstediğiniz mantıklı, doğru argümanı sunun şu "depremzeler hak ettiiii!!! bize oy vermeyenler cahil, alt insan" diye çığıran ruh hastaları olduğu sürece kimseyi bu tarafa çekemezsin. Ben hayatım boyunca muhalefet partilerine oy vermiş birisi olarak bunları görünce tiksiniyorum sen hiç vermemiş olanı düşün.

Kılıçdaroğlu'nun politikası çok mu doğru? Hayır. Hataları var mı? Evet. Ama adam en tepede herkesi kucaklayacağız diyor tabanı "bize oy vermeyenin Allah belasını versin" diye takılıyor.

Kılıçdaroğlu'nun politikası çok mu doğru? Hayır. Hataları var mı? Evet. Ama adam en tepede herkesi kucaklayacağız diyor tabanı "bize oy vermeyenin Allah belasını versin" diye takılıyor.
Aynı şekilde düşünüyorum. KK'nin kendisi epey pozitif bir dille yaklaştı ve oy toplamaya çalıştı ama hala parti içi aşırı agresif. Üzerine kemik seçmeni daha da agresif.

Gerek üniversite ortamı olsun, gerek internetten tanıştığım arkadaş ortamı olsun, insanlar AKP'yi destekleyenlere karşı o kadar agresif ve o kadar negatifler ki... İmkanları olsa bir kaşık suda boğacaklar. Haliyle AKP'yi destekleyenler de fikirlerine daha çok sarılıyorlar.

İnsanlara saldırı diliyle yaklaşırsan zayıf da olsa arkasında durdukları fikirleri daha kuvvetli savunmaya başlarlar. Öz savunmaya geçerler anında. Bunu anlamak çok zor geliyor bazı insanlara.

Şu an hüda-par AKP ile birlikte ve hüda-par belki PKK'yı ittifaka alabiliriz diyor. Yani PKK meclise girecek daha hala AKP'ye vermenin ne anlamı var?

Bunu kendisi söylüyordu zaten. Selahattin Demirtaş'ın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz diyen ta kendisiydi. Oy almak için bazı kesimlerin altına yatarsa böyle salatalık gibi ortada kalır. Bu kafayla da daha çok alır.
Her insan gibi yargılancak dememiş miydi? Böyle bir söylemi varsa bana kaynak atar mısınız? Dediğim gibiyse bir sorun göremiyorum açıkçası.

Böyle bir söylemi varsa bana kaynak atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demirtaş'ın ne olduğu ortada yani. Sanki suçsuz yere içeri girmiş de bizimki dışarı çıkarmaya çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demirtaş'ın ne olduğu ortada yani. Sanki suçsuz yere içeri girmiş de bizimki dışarı çıkarmaya çalışıyor.

Halk TV'de bugün kadın "Kavala ve Demirtaş için sandığa gitmeliyiz" dedi resmen kahkaha attım. Millet kıçını yırtıyor sağ seçmene ulaşın diye bunlar Erdoğan'a rekor kırdıracak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı