Size her şey müstehak. Bu yorumdakilere söylüyorum. Gerçekten kör olmuşsunuz. Her şey ortada halen adamın dinini konuşuyorsunuz... Biriniz de proje sormuyorsunuz. Demek ki her şey din. Adam din tüccarlığı yapmadığı için oy vermiyorlar 
Aynı şekilde düşünüyorum. KK'nin kendisi epey pozitif bir dille yaklaştı ve oy toplamaya çalıştı ama hala parti içi aşırı agresif. Üzerine kemik seçmeni daha da agresif.Kılıçdaroğlu'nun politikası çok mu doğru? Hayır. Hataları var mı? Evet. Ama adam en tepede herkesi kucaklayacağız diyor tabanı "bize oy vermeyenin Allah belasını versin" diye takılıyor.
Müslüman olup olmaması ne alaka bu kadar mı gerçekten? En azından din istismarı uygulamıyor.Sence 10 tur kaybeden mi yoksa 25 yıldır olan birisi mi?
Daha Kılıçdaroğlu Müslüman bile değil.
Allah olmadığı için olabilir mi? (kişisel görüşüm)
Her insan gibi yargılancak dememiş miydi? Böyle bir söylemi varsa bana kaynak atar mısınız? Dediğim gibiyse bir sorun göremiyorum açıkçası.Bunu kendisi söylüyordu zaten. Selahattin Demirtaş'ın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz diyen ta kendisiydi. Oy almak için bazı kesimlerin altına yatarsa böyle salatalık gibi ortada kalır. Bu kafayla da daha çok alır.
Böyle bir söylemi varsa bana kaynak atar mısınız?
Demirtaş'ın ne olduğu ortada yani. Sanki suçsuz yere içeri girmiş de bizimki dışarı çıkarmaya çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.