Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Camiye imam mı seçiyorsun ülkeye Cumhurbaşkanı mı? Onu ayırt etmeyi öğren öyle yorum yap kanka.
Bu bir peygamber/halife seçimi değil, Cumhurbaşkanı seçimidir. İnşallah oy vermiyorsundur, oy veriyor olsan bile nasıl kullanacağını bilmediğinden eminim.

10 senedir aynı bahane.
418 milyar dolara senin bahanen ne? 128 milyar dolara bahanen ne? Bu kiralara bahanen ne? Enkaz altında sela dinletilip, "kader" olarak geçiştirilip, yardım çağrısı bulunanların twitter'ına erişim engeli getirmeye bahanen ne? Bir ailenin yemek masrafının günlük 200 TL olmasına bahanen ne? Ülkenin topraklarının ve fabrikalarının satılmasına bahanen nedir mesela?

Siz önce kendinizle çelişmeyi bırakın, sonra bize kafa tutun. Sizin bu kafasızlığınız yüzünden olan bizlere oluyor. Demokrasinin en trajikomik yanıda seninle oyumun aynı sayılması.

- AKP illetinin gitmesi için oy verilmeli.
- Hüdaparın gitmesi için verilmeli.
- Siyasal islamcıların gitmesi için verilmeli.
- Ekonominin düzelmesi için verilmeli.
- Torpil ve kayırmanın kalkması için verilmeli.
- Pasaportumuzun değer kazanması için verilmeli.
- Paramızın değer kazanması için verilmeli.
- Özgür medya için verilmeli.
- Hırsızlığın bitmesi için verilmeli.
- Tüm mültecilerin gitmesi için verilmeli. (Bana kalırsa Ukrayna gibi ülkelerden gelen insanlar gitmese de olur. Medeni insanlara ihtiyacımız var.)
- Eğitimde ahiret öncelikli eğitim OLMAMASI için verilmeli.
- 5 yerden maaş alanların gitmesi için verilmeli.
- Deprem zamanında halkına deprem satanların gitmesi için verilmeli.
- Atatürk düşmanlarının gitmesi için verilmeli.
- Vergilerin azaltılıp, halkın rahatlaması için verilmeli.
- Ev kiralarının düzenlenmesi için verilmeli.
- Çetelere akan paraların misliyle geri alınması için verilmeli.
- Vergileri silinen iş adamlarının silinen vergi borçlarının geri alınması için verilmeli.

Mutlaka daha da fazla sebep vardır ama şuan da aklıma gelenler bunlar. Gece sarhoşluğuyla yazıyorum, hatalı şeyler yazmış olabilirim.

ZULME KARŞI MUKAVEMET.

Arkadaşlar benim tuzum kuru. İstersem Yurt dışına gider orada yasarim. İstersem kor muamelesi yapar gider yurt dışına mevcut iktidara oy verip sizi küçümserim ama ben insan gibi bu düzenin değişmesini istiyorum. Benden daha kötü durumda olan kişiler ise gelmiş 2. Tur oy vermeyeceğim ya da Erdoğan’a vereceğim diyor. Yazık vallahi size. 5 yıl sonra kadınlar, anneleriniz, kız kardeşleriniz zorla kapatılıp eğitimden alıkoyulduğu zaman, Suriyeliler Hatayı ve Doğuyu istediği zaman, Afganlılar kadınlarınıza tecavuz ettiği zaman çıkıp “ben KK’yi protesto ediyorum oyum Erdoğan’a” tekrar dersiniz. Yazık halinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…