Kılıçdaroğlu'nun Yunanistan gerginliği hakkındaki tweeti

Nasıl çözeceklerini söyleseler bari.
 
Haklı ne olursa olsun savaş çözüm olmamalı. 2 taraf içinde yıkım olur. Mahkemeler, insan hakları vb bir sürü çözüm yolu varken. Laf atışmalar ve kışkırtıcı her hareket 2 taraf içinde iyi olmaz.

Yunanistan halkında Türk düşmanlığı yoktur, Türklerde de Yunan düşmanlığı yoktur. Milliyetçilik ve insani duyguları sömüren siyasi liderler vardır. Niços mu dur çitor mudur o arkadaş, sürekli Türkiye karşıtı atılımlar yapmakta. Bariz şekilde kendi halkının milliyetçilik duygularını sömürmektedir.
Bu durumun çözümü gerekli mahkemelere durumu bildirmektir, cezai işlem uygulanmalı ciddi anlamda kaşıntıları var.
Ki zaten bircok türk kızının erkek yunan sevgilisi türk erkeklerinin ise kadın yunan sevgilisi de var neden ırkçılık yapsın ki insanlar. 😁
 
Uluslararası ilişkiler bunu gerektiriyorsa tabiki de yapmalılar.
Tabii kardeşim. Meseleyi uluslararası ilişkilere bırakırsan doğuda kürdistan kurarlar, batıyı da Avrupa alır, sana da Ankarayı bırakırlar.

Herkesin toprağı kendine. Durup dururken gidip adaları alacak halimiz yok. Ama adalar verilirken ''Bu adaya askeri araç, personel yığamazsın'' dendiyse ve şu anda karşı taraf buna uymuyorsa diplomasi bir yere kadar.
 
Cümleyi çok güzel kurmuş ama sonda kullandığı cümle "biz çözeriz" nasıl çözüceksin bize bir anlat mantıklı gelirse destekleriz yoksa orada burada yeni açılmış partilerde bunu diyor biz yaparız biz hallederiz.(ne o partiliyim ne şu partiliyim ben doğru olan kimse onu tutarım gereksiz yere spam atmayın diye bu açıklamayı da yapmam gerekiyor)
 
Bu arada ne kullanıyorsunuz sen benim dediğimi tam olarak anladın mı ne kürdistanı 😁 😆 🤣
Diplomasi diyorsun ama dünyanın gerçeklerinden bir habersin. Boş yorum yapıp mesaj mı arttırmaya çalışıyorsun anlayamadım. Her şey diplomasi ile çözülmüyor diyorum. Uluslararası hukuka güvenme diyorum. KK şimdi atıp tutuyor, iktidar olursa ''Yunanistanla kucaklaştık sorunu çözdük'' der, Yunanistan'ın yaptıkları yanına kar kalır diyorum. Okuduğunu anlamakta zorluk mu çekiyorsun?
 
"Suriye'de işimiz ne?, Libya'da işimiz ne?" ideolojisine sahip bir yapının sağlıklı bir uluslararası politika izleyebileceğine inananlara sadece gülerim. Bu düşünce sahiplerinin yapabileceği tek analiz "seçim yaklaştı ondan dolayı gerginlik çıkarıyorlar" olabilirdi ki öyle de olmuş :)
Şaşırtmadı...
 

Geri
Yukarı