Kilit ekranı neden geç açılıyor?

5 aydır sıkıntı çekmedin, şimdi mi çekiyorsun? Yanlış anlama ahiret sorusu gibi soruyorum da😁. Bu son vereceğin duruma göre konuşacağım. Bilmediğim konuda atıp tutmak istemiyorum.

Kanka yani PC açma tuşuna basıyorum ana kartın ismi falan çıkıyor sonra şifre bölümü gelmeden 7,8 saniye siyah ekran var.

Kanka yani PC açma tuşuna basıyorum ana kartın ismi falan çıkıyor sonra şifre bölümü gelmeden 7,8 saniye siyah ekran var.
Benim bilgisayar üflesen ölecek. Benimki de o siyah ekranda bekletiyor. Ama o güce bir bilgisayar için normal mi bilmiyorum. Kafama HDD ve SSD sorusu geldi. Buradaki sorun artık beni aşıyor. Kusura bakma, seni oyalamak istemiyorum. Belki bilen arkadaşlar benden daha iyi yönlendirme yapabilir.

Benim bilgisayar üflesen ölecek. Benimki de o siyah ekranda bekletiyor. Ama o güce bir bilgisayar için normal mi bilmiyorum. Kafama HDD ve SSD sorusu geldi. Buradaki sorun artık beni aşıyor. Kusura bakma, seni oyalamak istemiyorum. Belki bilen arkadaşlar benden daha iyi yönlendirme yapabilir.

BIOS'um güncel değil bu arada.

BIOS'um güncel değil bu arada.
Benim anakartım 7-8 yıllık vardır fakat hala aynı şekilde açılıyor. Bir kere bile girip güncelleme yapmadım. Bir ara amcam bilgisayar bozulduğu için götürmüştü. O yaptıysa yaptı. Öbür türlü ben hiç dokunmadım. Senin BIOS iyidir zaten. Onun sorunu olacağını sanmıyorum. Ama... diyecek oluyorum ancak aklıma hiçbir şey gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı