Hocam vücudunuza eziyet ediyorsunuz resmen. Bir de spor yapıyormuşsunuz. Basit mantıkla arabaya yakıt koymadan kullanabilir misiniz? Tabii ki hayır. Su içmeyince de organlarınız düzgün çalışmaz, bağışıklık sisteminden duygularınıza kadar her şeye zarar verir. Kesinlikle günde en az 2 litre için.
Bu yoruma birebir katılıyorum ama ek olarak unutmayın ki 1.5 kilo brokoliyle 1 paket bisküvinin kalorisi aynı. Yani demek oluyor ki karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisiniz. Bol bol makarna, pilav, ekmek yeyin.
Bol su iç önerileri neden geliyor onu da açıklayayım, su sıfır kalorili çok düşük glisemik endeksli bir sıvı olduğundan yediğin her şeyin sindirimini hızlandırır ve daha hızlı geri acıkmanı sağlar. Su içersen daha hızlı acıkırsın ve bu da kilo almana yardımcı olur.
Sağlıklı iştahsız insan yoktur ki arkadaş? İştahsız ise bir adam tüm hastalıklardan biri olabilir. Ben de bunlardan en yüksek ihtimali olan ve verdiği örneğe binayen bağırsak paraziti dedim. Ayrıca belki doktorum? Sende de ne cesaret var bilmediğin bir kişi hakkında yorum yapmakta!
Bol su iç önerileri neden geliyor onu da açıklayayım, su sıfır kalorili çok düşük glisemik endeksli bi sıvı olduğundan yediğin her şeyin sindirimini hızlandırır ve daha hızlı geri acıkmanı sağlar. Su içersen daha hızlı acıkırsın ve bu da kilo almana yardımcı olur.
Benim bol su iç önerim ondan değil. Yemek yedikten sonra bol su içerse midesi şişer ve bunu sürekli tekrarlar ise midesi genişler, buda hem daha çok yeme isteği hem de daha zor doymasına neden olur.
Sağlıklı iştahsız insan yoktur ki arkadaş? İştahsız ise bir adam tüm hastalıklardan biri olabilir. Ben de bunlardan en yüksek ihtimali olan ve verdiği örneğe binayen bağırsak paraziti dedim. Ayrıca belki doktorum? Sende de ne cesaret var bilmediğin bir kişi hakkında yorum yapmakta!
Kendini yorup kas yaparak gelişmen lazım. Yoksa vücudun kilo alma tarafında olmadıkça kilo alman zor zaten. Onun dışında, zaten bir boksör olarak yağa yönelik kilo almak istediğini sanmıyorum. Boks hızlı bir spor sonuçta. Yani her şekilde biraz gündelik çalışıp kasa oynaman lazım gibi.