Kilo alamama

Mantıksız gelecek ama 1 günde hiç su içimiyorum, alakası var mı?

Hocam vücudunuza eziyet ediyorsunuz resmen. Bir de spor yapıyormuşsunuz. Basit mantıkla arabaya yakıt koymadan kullanabilir misiniz? Tabii ki hayır. Su içmeyince de organlarınız düzgün çalışmaz, bağışıklık sisteminden duygularınıza kadar her şeye zarar verir. Kesinlikle günde en az 2 litre için.

Kilo alamıyorsan yiyeceklerden aldığın kalori yetersizdir, "ne yaparsam yapıyım" diye bir şey yok, tıka bası ye bal gibi de kilo alırsın.

Tüm bunları yapmana rağmen alamıyorsan doktora görün.

Bu yoruma birebir katılıyorum ama ek olarak unutmayın ki 1.5 kilo brokoliyle 1 paket bisküvinin kalorisi aynı. Yani demek oluyor ki karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisiniz. Bol bol makarna, pilav, ekmek yeyin.
 
Kilo alamayanlara sadece şaşırıyorum. :)
Hacım ye işte ne bulduysan.
5 günlük balayında 5 kilo almıştım :D
 
Gainer hiç önermem. Bolca nesquik + süt içsin yanında kek yesin daha iyi. Bildiğin bol toz şekerli yarım ölçek protein tozu gainer.

Zaten normal yemesi daha mantılı sadece aklıma gelen alternatif oydu bazı arkadaşlarım kullanıp kilo alınca.

Bol su iç önerileri neden geliyor onu da açıklayayım, su sıfır kalorili çok düşük glisemik endeksli bir sıvı olduğundan yediğin her şeyin sindirimini hızlandırır ve daha hızlı geri acıkmanı sağlar. Su içersen daha hızlı acıkırsın ve bu da kilo almana yardımcı olur.

Gerçektende doğru bir şey bu. Su içtikçe açlık gidiyor bir doygunluk geliyor bir süre ama ardından feci bir açlık vuruyor insanı çok da tatlı oluyor.

Ancak ben o açlığa su içmeye devam edince de kilo kaybı yaşamaya başladım olayını ben de bilmiyorum.
 
Ya da sadece iştahsız. Hiç bir şey bilmeden bu teşhisi doktorlar bile koyamıyor, ne cesaret var millette arkadaş!
Sağlıklı iştahsız insan yoktur ki arkadaş? İştahsız ise bir adam tüm hastalıklardan biri olabilir. Ben de bunlardan en yüksek ihtimali olan ve verdiği örneğe binayen bağırsak paraziti dedim. Ayrıca belki doktorum? Sende de ne cesaret var bilmediğin bir kişi hakkında yorum yapmakta!
 
Bol su iç önerileri neden geliyor onu da açıklayayım, su sıfır kalorili çok düşük glisemik endeksli bi sıvı olduğundan yediğin her şeyin sindirimini hızlandırır ve daha hızlı geri acıkmanı sağlar. Su içersen daha hızlı acıkırsın ve bu da kilo almana yardımcı olur.
Benim bol su iç önerim ondan değil. Yemek yedikten sonra bol su içerse midesi şişer ve bunu sürekli tekrarlar ise midesi genişler, buda hem daha çok yeme isteği hem de daha zor doymasına neden olur.
 
Sağlıklı iştahsız insan yoktur ki arkadaş? İştahsız ise bir adam tüm hastalıklardan biri olabilir. Ben de bunlardan en yüksek ihtimali olan ve verdiği örneğe binayen bağırsak paraziti dedim. Ayrıca belki doktorum? Sende de ne cesaret var bilmediğin bir kişi hakkında yorum yapmakta!
Doktorsan da koyamazsın bu teşhisi yalnız.
İştahsızlık var ise kesin bağırsak kurdu ve diğer bölge parazitleri vardir.
İştahsız olan birinde kesin olarak bağırsak kurdu ve diğer bölge parazitleri vardır demek nedir ya 😆 .
 
Kendini yorup kas yaparak gelişmen lazım. Yoksa vücudun kilo alma tarafında olmadıkça kilo alman zor zaten. Onun dışında, zaten bir boksör olarak yağa yönelik kilo almak istediğini sanmıyorum. Boks hızlı bir spor sonuçta. Yani her şekilde biraz gündelik çalışıp kasa oynaman lazım gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı