Kilo aldırıcı takviye tavsiyesi

Dnoir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB
Intel i3-10100F
MSI PRO H410M-B Intel H410
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz
Arkadaşlar, kilo aldırıcı takviye tavsiyesi verebilir misiniz? Çok pahalı olmazsa sevinirim. Dışarıdan vitamin ve mineral takviyesi almam gerekiyor. Hatta metabolizma yavaşlatan hap vs varsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metabolizmayı yavaşlatan hap ne usta uzaktan bakınca vücudu araba motoru zanettin galiba metabolizmanın hızlı çalışması çok iyi bir şey insan yaşlandıkça metabolizma yavaşlar vücutta aksaklıklar başlar, kilo almak için takviye vs. gerek yok doktor tavsiyesi olmadıkça karbonhidrat ağırlıklı beslenin eminim ki kilo alacaksınız.

Sağlıklı bir şekilde kilo almak en doğrusu. Ben aşırı ve dengesiz bir beslenme ile (içeçek karışımları, bol karbonhidrat) kilo almayı başardım ancak midemi bozdum. Doktora gidip vücut değerlerinizi ölçtürdükten sonra neye ihtiyacınız olduğunu size söyleyecektir. Sizde ona göre bir yol izlersiniz. En doğrusu öğünlerinizi arttırmak ve yağ oranı düşük ama kalorisi yüksek yiyecekler tüketmek. Ara öğün almak çok önemli. Ve iyi bir sabah kahvaltısı.

Vucüdüm kilo tutmuyor arkadaşlar. Tavsiyeyi onun için istedim.

Vucüdüm kilo tutmuyor arkadaşlar. Tavsiyeyi onun için istedim.
Bende sizin gibi metabolizmam hızlı kilo almıyorum diyordum spora başladığımda her gün 3000 kalori ile başlamıştım kilom arttıkça kaloriyi de arttırdım. 2022 kasımda 63 kilo başladım şuan 86 kiloyum. Günlük su tüketimine dikkat edin ve bol kalori tüketin (sağlıklı besinler ile).

Ne kadar su tüketmeliyiz hocam peki ?

Arkadaşlar, kilo aldırıcı takviye tavsiyesi verebilir misiniz? Çok pahalı olmazsa sevinirim. Dışarıdan vitamin ve mineral takviyesi almam gerekiyor. Hatta metabolizma yavaşlatan hap vs varsa çok memnun olurum.

Takviye istemişsin ama demeden olmaz her zaman daha sağlıklı olanı önermem gerekli bu konuda 25 gün için 1200 küsur TL gainer eğer paran varsa dert değil ancak 700-800 kalori veriyor sana 1 içimi ve o da besin içeriği doğruysa ancak;
100 gram yulaf, 200ML tam yağlı süt, orta boy muz, 1 yemek kaşığı bal yaklaşık 650 kalori tavuğun kilosu 120-160 arası marka marka var 100 gram yesen 22-23 protein oradan 6 sütten ekle 29etti 13 gram falan da bitkisel protein var yulaf içeriğinde onu da eklersen gayet iyi oluyor yani gainer zararlı demiyorum eğer vaktin varsa doğal tüketmeye çalış reis vitaminlere baktır eğer sıkıntı varsa veyahut kullanmak istiyorsan supplementler.comdan almıştım ben erkekler için içeriğine bakıp al reis.

Takviye istemişsin ama demeden olmaz her zaman daha sağlıklı olanı önermem gerekli bu konuda 25 gün için 1200 küsur TL gainer eğer paran varsa dert değil ancak 700-800 kalori veriyor sana 1 içimi ve o da besin içeriği doğruysa ancak;
100 gram yulaf, 200ML tam yağlı süt, orta boy muz, 1 yemek kaşığı bal yaklaşık 650 kalori tavuğun kilosu 120-160 arası marka marka var 100 gram yesen 22-23 protein oradan 6 sütten ekle 29etti 13 gram falan da bitkisel protein var yulaf içeriğinde onu da eklersen gayet iyi oluyor yani gainer zararlı demiyorum eğer vaktin varsa doğal tüketmeye çalış reis vitaminlere baktır eğer sıkıntı varsa veyahut kullanmak istiyorsan supplementler.comdan almıştım ben erkekler için içeriğine bakıp al reis.
Eczane dışında vitamin almak daha pahalı unit başına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı