Kilo Alırken Kas Yapmak

odabas32

Megapat
Daha fazla  
19 yaşındayım. 170 boy, 53 kiloyum. Gerçekten çok zayıfım, geçen sene doktora çıktım mama dedikleri ilaçtan yazdılar bir süre onu kullandım fakat fayda etmedi daha sonra şekerli yiyeceklere yöneldim ve hala şekerli yiyorum ama etki etmiyor. Yağ oranım çok az ve yağlı yiyeceklerden yiyorum ama yok olmuyor. Sizden, en fazla 150₺ civarı protein tozu vb. ürün önerisi ve evde çalışmak üzere spor planı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende spora başladığım zaman 1.80 boy 55 kiloydum şuanda 1.86 boy 75 kiloyum. Beslenme tavsiyesi olarak her sabah yumurta ve geriside bol karbonhidratlı yiyecekler yemen. Evde çalışma programı yerine protein tozuna vericeğin para ile spor salonuna yazılmanı tavsiye ederim. 3 ay sonra falan başlarsan daha iyi olur protein tozuna.

Metabolizman çok hızlı olabilir, kan testleri yapıldı mı?
Kilo aldırıcı gainerlere bakabilirsin.

Üniversite okuduğum için spor salonuna yazılma şansım yok maalesef. Şuanda tek alternatifin ilaç ve evde spor yapmak.

Metabolizman çok hızlı olabilir, kan testleri yapıldı mı?
Kilo aldırıcı gainerlere bakabilirsin.

Kan testi yaptırdım evet. Kan değerlerimdeki şeker miktarı düşük çıktı ve o yüzden şekerli gıdalar tüketiyorum halen.

Eğer evde yapıcaksan protein almana gerek yok düzenli beslen sadece. Evde yapabileceğin haretler çok fazla var ama senin ilk olarak temel olan hareketlerle yani şınav barfiks ve mekikle başlamanı tavsiye ediyorum. Sonradan eve dumbell alıp internetten program bakarak çeşitli hareketler yapabilirsin.

Öğrenci olduğum için öyle bir düzenim olmuyor malesef. Bulk diye bir ilaç önerdiler bana, eczanelerde satılıyormuş. Onu kullansam bir faydasını görür müyüm?

Bulk olayı kilo alıp bunu kasa çevirmek olmuyormu karbonhidrat lı yiyecekler yiyip de kilo alarak fayda görebilirsin inşallah devam ettirirsin

İlaç kullanmanı önermiyorum kesinlikle. Birazcık beslenmene önem verirsen her şey düzelir.

Beslenmemde sorun olduğunu düşünmüyorum. Normal kilolu birinin yediği civarda yiyorum her öğün. Metabolizma testi yaptırdım doktor normal dedi ne hızlı nede yavaş sadece kan şekerin düşük dedi ve şekerli yiyeceklerden bol bol yiyorum ama nafile.

Kilo alamama durumu bende de var. Ne yaptıysam olmadı. 2 hafta boyunca oturdum evde, yürümedim bile neredeyse hep yattım ve sürekli yağlı yiyeceklere abandım, kilo almak yerine kilo verdim. Çok saçma. Kan testi de temiz. Bir terslik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…