Kilo almak için beslenme tavsiyesi

hypnotize.27

Femtopat
Daha fazla  
Yaş 15, 172 cm boy, 50 kg ile 53 kg arası değişkenlik gösteren kilom var. Lise 2'ye gidiyorum. Zaman zaman kilo almayı denedim. Evet illaki kilo alıyordum ama hep değişkenlik gösteriyor sabit kilo alamıyorum. Kilo almakta zorluk çekiyorum.

Sporu da eskiden telefon uygulamalarından biraz biraz yapıyordum şu an yapmıyorum. Günlük ortalama 6000 ile 10000 adım arası yürüyorum. Kilo almam için günlük ortalama 2000 kalori falan almam gerekiyor herhalde pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Spor yapmadan kilo almak istiyorsan, yağlanırsın. Sporla kilo alacaksan da günlük kilon X 2gr protein almaya çalış. Karbonhidratıda günlük 250'yle başla eğer kilo alamıyorsan 300 yine alamıyorsan 350, alana kadar arttır. Yağ da kilon X 1gr sağlıklı yağlardan al. (zeytinyağı, çiğ kuruyemişler vs.).

Kalorisi bol özellikle şekerli gıdalardan tüket ekmeği pirinci evde pişen yemeği bol ye alırsın şimdi ben şuraya 150 gr protein 500 gr karbonhidrat 2500-3000 kalori yazsam nereden nasıl alacağım dersin o yüzden şimdilik ne bulursan ye kardeşim.

Kalorisi bol özellikle şekerli gıdalardan tüket ekmeği pirinci evde pişen yemeği bol ye alırsın şimdi ben şuraya 150 gr protein 500 gr karbonhidrat 2500-3000 kalori yazsam nereden nasıl alacağım dersin o yüzden şimdilik ne bulursan ye kardeşim.

Zaten ne bulursam yiyorum hocam deli gibi ama yine de alamıyorum kilo sıkıntı orada.

Zaten ne bulursam yiyorum hocam deli gibi ama yine de alamıyorum kilo sıkıntı orada.

Çok gençsin daha yediğini yakıyorsun doğal olarak ama yeterince yediğinde kilo almaman zor bunu devam ettirmek gerekli gün içi aktiviten fazlaysa yine kilo alman zorlaşır. İleriki yıllarda ister istemez kilo alacaksın zaten şu an kafana takma bulduğunu yemeye devam et imkanın dahilinde spor salonuna yazılabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı