B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Spora yeni başladım, ana hedefim kilo almak. Şu an çok zayıf bir vücuda sahibim, kilo almak için supplement kullanmak istiyorum. Önerebilecekleriniz var mı?
Spora yeni başladım, ana hedefim kilo almak. Şu an çok zayıf bir vücuda sahibim, kilo almak için supplement kullanmak istiyorum. Önerebilecekleriniz var mı?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Nisan 2023 #2 Gainer
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 AçkapıyıGardiyan dedi: Gainer. Genişletmek için tıkla... Protein tozu ya da kreatinin de faydası olur mu hocam az da olsa.
AçkapıyıGardiyan dedi: Gainer. Genişletmek için tıkla... Protein tozu ya da kreatinin de faydası olur mu hocam az da olsa.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 brkmrs01 dedi: Protein tozu ya da kreatinin de faydası olur mu hocam az da olsa. Genişletmek için tıkla... Alacağın en baba supplement kreatindir ki o da şart değil. Kalori hesabını yap antrenmanın düzgün olsun gelisirsin zaten.
brkmrs01 dedi: Protein tozu ya da kreatinin de faydası olur mu hocam az da olsa. Genişletmek için tıkla... Alacağın en baba supplement kreatindir ki o da şart değil. Kalori hesabını yap antrenmanın düzgün olsun gelisirsin zaten.