Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.369 Çözümler 32 24 Kasım 2023 #21 @Shokikan güzel fakat bütçenize göre alabileceğiniz en iyi gainer HIQ.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.454 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #22 Berk Chelik dedi: Çikolatalı iyidir, çileklisini sevmemiştim. Genişletmek için tıkla... Karbonhidrat oranı düşük mü diğerlerine göre fiyat farkı oradan mı acaba Aras the Great dedi: @Shokikan güzel fakat bütçenize göre alabileceğiniz en iyi gainer HIQ. Genişletmek için tıkla... Hiq ile butcemi sıkıştıracak gibiyim bu ay mysuplement diğer ay HIQ diye düşündüm hocam.
Berk Chelik dedi: Çikolatalı iyidir, çileklisini sevmemiştim. Genişletmek için tıkla... Karbonhidrat oranı düşük mü diğerlerine göre fiyat farkı oradan mı acaba Aras the Great dedi: @Shokikan güzel fakat bütçenize göre alabileceğiniz en iyi gainer HIQ. Genişletmek için tıkla... Hiq ile butcemi sıkıştıracak gibiyim bu ay mysuplement diğer ay HIQ diye düşündüm hocam.
7 700853 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 449 24 Kasım 2023 #23 Shokikan dedi: Hocam mysupplementin gaineri nasıl. Kullandığın gainer nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bende ishal yaptı hocam önermiyorum ama ham maddeleri aynıymış bilemiyorum.
Shokikan dedi: Hocam mysupplementin gaineri nasıl. Kullandığın gainer nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bende ishal yaptı hocam önermiyorum ama ham maddeleri aynıymış bilemiyorum.