Ekmek ile çok güzel kombinasyonlar var. Ekmek + peynir , ekmek + peynir + domates, ekmek + ton balığı + soğan ve daha fazlası.Olsun ekmek önemli ekmek olmasa hayat olmaz.
Ekmek ile çok güzel kombinasyonlar var. Ekmek + peynir , ekmek + peynir + domates, ekmek + ton balığı + soğan ve daha fazlası.Olsun ekmek önemli ekmek olmasa hayat olmaz.
Ekmek ile çok güzel kombinasyonlar var. Ekmek + peynir, ekmek + peynir + domates, ekmek + ton balığı + soğan ve daha fazlası.
Bütün abur cuburlari göm en basit yöntem.
Spor salonu dışında en basit yöntem bu.Umarım dalga geçiyorsunuzdur, arkadaş sosyalleşmek istemiş. Her şeyi yiyerek kilo alamazsınız aksine vücuda sağlık sorunu yaratırsınız.
Spor salonu dışında en basit yöntem bu.
183cm 49 kilom var. Sırf bu sebepten kilo almak için diyetisyen tutup spor salonuna yazıldım. Şu an her ikisi de tahlil sonuçlarımı bekliyorlar. Tiroit ve kan testinizi yaptırın, çıkan sonuçları diyetisyene ve spor salonuna gösterin, sonrasında size uygun program yazılacaktır. Aman aman bir paradan bahsetmiyorum burada. Spor salonuna yıllık üyeliği aylık 129₺, diyetisyeni de 450₺ olarak anlaştım. Bir gelişme kaydedebilirsem tekrardan bilgilendiririm fakat özellikle kilo almak için hazırlanan spor programları mevcut.Spor salonuna gitmek istiyorum ama zayıfım.
15 yaşındayim boyum 1.68 ama 48 kiloyum.
Nasıl kilo alabilirim?
Kilo aldıktan sonra spor salonuna gitmek istiyorum..
Hayır, kalorisi yüksek olan yemeklerden/yiyeceklerden yiyerek çok sağlıklı bir şekilde kilo alabilir. Mesela makarna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.