ProfesorTesla
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, anlatacaklarım biraz uzun o yüzden direkt konuya giriyorum. Ben 24 yaşındayım birkaç ay sonra 25 olacağım 188 boyundayım ve 57 kiloyum. Kolay kolay kilo alamıyorum ne yersem yiyeyim. Spora başlamadan önce 56 kg falandım. Ve spora başlamaya karar verdim. 68 kiloya kadar dayamıştım. 6 ayda 10 kilo almıştım spor yaparak kusana kadar yerdim. O zamanlar 20 yaşında falandım. Daha sonra bazı olaylar yaşadım. Pskiyatriye gittim. Bir süre akıl hastanesinde yattım. 3 yıl tedavi gördüm günde 10'dan fazla ilaç alıyordum. Reçetli ilaçlar kullandım hep. Hala kendimi toparlamaya çalışıyorum. Toparladım desem yalan olur. Ama kendi kendime söz verdim. Eskisi gibi olacağıma. Çok fena çöktüm anlayacağınız. Spor yaptığım kilo aldığım o dönemlerde genelde bir ay gidip daha sonra salon değiştiriyordum. Kendime uygun bir salon bulmak için. O zamanlarda 2-3 tane spor hocası tanıdım ve hepsi bana vücudumun çok iyi olduğunu genetiğimin çok iyi olduğunu söylüyordu. Omuzlarım, sırtım, kollarım, göğüslerim, karın kaslarım pumplı hali o kadar iyi duruyorduki birkaç kişi bana kaç yıldır spor yaptığımı sormuştu. Oysa sadece 4-5 aydır spor yapmıştım. Ve kiloma göre gayet iyi kilolarda çalışıyordum. Yağ oranım düşüktü bu yüzden estetik duruyordu vücudum. Ama tam haliyle hala zayıftım boyuma göre. Ve tekrar eski halime hatta daha fazlasına ihtiyacım var. Güncel olarak 57 kiloyum ve hedefim 75-80 arası olmak istiyorum. Amacım kaslı gözükmektense fit durmak istiyorum. Ve 20 kg almak istiyorum. Biliyorum sabır işi gerekiyor. Ama 4-5 ay içerisinde hatta mümkünse daha az bir zamanda bu kiloya ulaşmak istiyorum. Ayda 4-5 hatta maksimum ne kadar alabilirsem. Önereceğiniz kanallar var mı? Neler yemeliyim? Takviye olarak ne kullanmalıyım? Kendi spor aletlerim var. Program önerileri, Gainer, shake önerileriniz nelerdir? Bu konuda bana yardımcı olacak birileri var mı? Biliyorum biraz uzun oldu ama gerçekten acayip yoruldum. Yazım hataları, cümle bozuklukları varsa şimdiden özür dilerim bu yazıyı bile zar zor yazdım.
Son düzenleyen: Moderatör: