Kilo almak için protein tozu kullanılabilir mi?

Okulda yemek yiyecegim diye ugrasma bence. Okulda normalde ne yiyorsan onu ye ama eve geldiginde mutlaka yuksek kalorili beslen.

Sana hizla kilo aldiracak seyler pilav, makarna, ekmek vb kalorisi yuksek yemekler. Bunlarin yanina bir de kola,fanta gibi sekeri yuksek icecekler eklersen cok hizli kilo alirsin

Ekstra soru sormanda bir sorun yok, bu arada bende beslenme uzmanı filan değilim. :) bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışıyorum.

Sandviç in arasına ne koyduğuna göre değişir. Atıyorum birine zerzevat basarsın, bu halde 2 değil 5 tane de yesen sadece ekmeğin kalorisini alırsın. Sebze de kalori yok denecek kadar az.

Ama içine kızartma koyduğun bir sandviç tek başına 400-500 kalorileri bile geçebilir.

Yani hazırladığın öğüne kalorisi yüksek besinler ekle.

Anladım hocam ekmeğin arasına kalori verecek şeyler eklemem lazım sanırım patates kızartması salam sucuk gibi mi veya peynir labne tarzı.

Okulda yemek yiyecegim diye ugrasma bence. Okulda normalde ne yiyorsan onu ye ama eve geldiginde mutlaka yuksek kalorili beslen.

Sana hizla kilo aldiracak seyler pilav, makarna, ekmek vb kalorisi yuksek yemekler. Bunlarin yanina bir de kola, Fanta gibi sekeri yuksek icecekler eklersen cok hizli kilo alirsin.

Anladım hocam fakat eve gidene kadar saat 5 oluyor o yüzden okulda da yemek istiyorum ayrıca hızlı bir şekilde kilo almak istediğim için soruyorum teşekkür ederim cevabınız için.

Eger daha fazla kiloyu neredeyse kisa zamanda almak istiyorum diyorsan ogunlerine gainer de ekle.

Hocam gainee tarzı şeylerden pek anlamıyorum fakat ailem büyük ihtimalle böyle şeylere izin vermeyecektir onun yerine pekmez tarzı daha sağlıklı şeyler tüketmek istiyorum gainera sağlıksız demiyorum fakat ailem bunu büyük ihtimalle sağlıklı karşılanmayacaktır.

Eger daha fazla kiloyu neredeyse kisa zamanda almak istiyorum diyorsan ogunlerine gainer de ekle.

Hocam merhaba tekrardan bir soru soracağım size spor yapmadan sadece günlük kalori açığımı kapatmak için gainer kullanmam mantıklı olur mu hanği gainerı kullanmam lazım nasıl kullanmalıyım acaba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı