Kilom aynı bu mesajı yazdığımdan beri(birkaç ay içerisinde) 2cm boyum uzadı bu aralar çok hızlı boy atmaya başladım kilom ise 79 hala aynı fikirdeyim.(belirtmek istedim) göbeğimin karşımda sehpa gibi durması beni psikolojik olarak rahatsız ediyor insanlar farklı davranıyor(kilolu olduğum için arkadaşlarım beni dışarıya çağırdıklarında gelemem dersem şakasına dahi olsa evde otur biraz daha kilo al diyorlar bilmiyorum bünye ile alakalı herhalde sınıf arkadaşlarımla dışarıda yemek yediğimizde ben yarım ekmek yerken onlar yemek ile 1 ekmekten az yemiyorlar en az haftada birkaç kez kilometrelerce(12-13km' e kadar aralıksız yürüdüğüm bile oldu) yürüyorum ama kilo vermiyorum sadece boyum uzuyor artık kilo vermek istiyorum spor yapmama kilom engel oluyor daha önce ayağımı 2 yerinden(kaval kemiğimi) kırmıştım kilolu olduğum içinde yine hayatımda bir engel olarak iyileşmesine rağmen yürürsem bir süre sonra sızlamaya başlıyor belki çok bir kilom yok ama bayağı rahatsız olduğum kesin yediğim her bir lokma ailemin gözüne batıyor. en az 6-7 kilo fazlam var kilo problemi olarak da. Aydınlandınız mı?