Kilo almak ve kilolu olmak hoşuma gidiyor

Sence psikolojim mi bozuk? Normal bir insan gibi davranıyorum sadce bu konuda böyleyim. 8 kg almak içinde zorlamadım fakat almışım ve hoşuma gitti.
Evet hocam bence bozuk , böyle bi hastalık türü olduğunu düşünmüyorum fazla kilo alma hastalığı vardır ama hem fazla kilo alma hastalığı olup hem de bundan zevk alan birisini ilk defa görüyorum.

Evet hocam bence bozuk , böyle bi hastalık türü olduğunu düşünmüyorum fazla kilo alma hastalığı vardır ama hem fazla kilo alma hastalığı olup hem de bundan zevk alan birisini ilk defa görüyorum.
Fazla kilo alma hastalığım yok. Sadece kilo almaktan hoşlanmıyorum. Hafif yağlı insanları görmekde hoşuma gidiyor.

Yani hocam vermeye çalışıyorum ama siz almaya niyetlisiniz epey. Versem herhalde bilmiyorum dümdüz olmayı denemek istiyorum. Sonrasında dediğiniz gibi de olabilirim belki. Ama yukarıda dediğiniz gibi niyeyse hafif yağlı insanları görmek benim de hoşuma gidiyor. :D

Yani hocam vermeye çalışıyorum ama siz almaya niyetlisiniz epey. Versem herhalde bilmiyorum dümdüz olmayı denemek istiyorum. Sonrasında dediğiniz gibi de olabilirim belki. Ama yukarıda dediğiniz gibi niyeyse hafif yağlı insanları görmek benim de hoşuma gidiyor. :D
İşte bende de öyle bir şey var ve o tarz insanlara aşırı imreniyorum. Öyle olasım geliyor. Şu anda hafiften oldum gibi ztn.

daha fazla alma bence ideal kilodasın. kilo vermek çok zor birşey.
1 ayda ilk defa 8 kg aldım. Şu an 78 kiloyum. Hoşuma da gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı