Hafif kilolu olmak o kadar kötü bir şey değil. Şu an nasıl görünüyorsunuz öncekine göre mesela?İşte bende de öyle bir şey var ve o tarz insanlara aşırı imreniyorum. Öyle olasım geliyor. Şu anda hafiften oldum gibi ztn.
Hafif kilolu olmak o kadar kötü bir şey değil. Şu an nasıl görünüyorsunuz öncekine göre mesela?İşte bende de öyle bir şey var ve o tarz insanlara aşırı imreniyorum. Öyle olasım geliyor. Şu anda hafiften oldum gibi ztn.
Daha yağlı, göğüslerim daha şiş ve göbeğim daha yumuşak ve azcık daha ilerde. Bacaklarım da genişledi biraz.Hafif kilolu olmak o kadar kötü bir şey değil. Şu an nasıl görünüyorsunuz öncekine göre mesela?![]()
Güzel valla. Daha devam edecek misiniz?Daha yağlı, göğüslerim daha şiş ve göbeğim daha yumuşak ve azcık daha ilerde. Bacaklarım da genişledi biraz.
Kilom aynı bu mesajı yazdığımdan beri(birkaç ay içerisinde) 2cm boyum uzadı bu aralar çok hızlı boy atmaya başladım kilom ise 79 hala aynı fikirdeyim.(belirtmek istedim) göbeğimin karşımda sehpa gibi durması beni psikolojik olarak rahatsız ediyor insanlar farklı davranıyor(kilolu olduğum için arkadaşlarım beni dışarıya çağırdıklarında gelemem dersem şakasına dahi olsa evde otur biraz daha kilo al diyorlar bilmiyorum bünye ile alakalı herhalde sınıf arkadaşlarımla dışarıda yemek yediğimizde ben yarım ekmek yerken onlar yemek ile 1 ekmekten az yemiyorlar en az haftada birkaç kez kilometrelerce(12-13km' e kadar aralıksız yürüdüğüm bile oldu) yürüyorum ama kilo vermiyorum sadece boyum uzuyor artık kilo vermek istiyorum spor yapmama kilom engel oluyor daha önce ayağımı 2 yerinden(kaval kemiğimi) kırmıştım kilolu olduğum içinde yine hayatımda bir engel olarak iyileşmesine rağmen yürürsem bir süre sonra sızlamaya başlıyor belki çok bir kilom yok ama bayağı rahatsız olduğum kesin yediğim her bir lokma ailemin gözüne batıyor. en az 6-7 kilo fazlam var kilo problemi olarak da. Aydınlandınız mı?1.70 boy 78 kiloyla nasıl kilo ile ilgili problem çektiğinizi şuan gerçekten çok merak ettim. Aydınlatır mısınız?
Sizin aile ve arkadaşlar ile ilgili problemleriniz var. 6-7 kiloya bağlamayın bunları lütfen.Kilom aynı bu mesajı yazdığımdan beri(birkaç ay içerisinde) 2cm boyum uzadı bu aralar çok hızlı boy atmaya başladım kilom ise 79 hala aynı fikirdeyim.(belirtmek istedim) göbeğimin karşımda sehpa gibi durması beni psikolojik olarak rahatsız ediyor insanlar farklı davranıyor(kilolu olduğum için arkadaşlarım beni dışarıya çağırdıklarında gelemem dersem şakasına dahi olsa evde otur biraz daha kilo al diyorlar bilmiyorum bünye ile alakalı herhalde sınıf arkadaşlarımla dışarıda yemek yediğimizde ben yarım ekmek yerken onlar yemek ile 1 ekmekten az yemiyorlar en az haftada birkaç kez kilometrelerce(12-13km' e kadar aralıksız yürüdüğüm bile oldu) yürüyorum ama kilo vermiyorum sadece boyum uzuyor artık kilo vermek istiyorum spor yapmama kilom engel oluyor daha önce ayağımı 2 yerinden(kaval kemiğimi) kırmıştım kilolu olduğum içinde yine hayatımda bir engel olarak iyileşmesine rağmen yürürsem bir süre sonra sızlamaya başlıyor belki çok bir kilom yok ama bayağı rahatsız olduğum kesin yediğim her bir lokma ailemin gözüne batıyor. en az 6-7 kilo fazlam var kilo problemi olarak da. Aydınlandınız mı?
evet. 85 kg kadar olmak istiyorum.Güzel valla. Daha devam edecek misiniz?
85 kilodaki sonuçları merak ediyorum bakalım nasıl olacaksınız.evet. 85 kg kadar olmak istiyorum.
Nasıl aldınız acaba bilerek? Söyleyin ben de bileyim kilo almak istiyorum ben de bu aralar.20 kg aldım bilerek.
Bu arada konuyu takipteyim.85 kilodaki sonuçları merak ediyorum bakalım nasıl olacaksınız.![]()
Şu an 78 kgyim. Biraz hızlı almak için cicibebe ve fast fooda aşırı yönlendim ev yemeklerini kestim nerdeyse. Kötü yanı sivilce çok çıkardı o kadar. 1 ayda 10 kgden fazla alır mıyım bilmiyorum.Bu arada konuyu takipteyim.
Cicibebe artı aşırı yiyerek.Nasıl aldınız acaba bilerek? Söyleyin ben de bileyim kilo almak istiyorum ben de bu aralar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.