Kilo almaya çalışırken kalp zorlanması

HangoverScarface

Centipat
Daha fazla  
Canlar bir 3 ay aradan sonra spora yine başladım. Boy 188-89 civarı, kilo 69'du. Haliyle zargana olduğumdan temel amacım kilo almaktı. Protein tozuna falan hiç bulaşmadım, ana yemeğinden devam dedim. 3 ayda 76'lara geldik fakat kalbimde nasıl diyeyim, sürekli bir ağrı değil de sanki yorgunluk var, özellikle yemeklerden sonra (midem de büyüdü, aşırı yiyorum. Tavayla kuymağa falan başladım). Uyku düzeni yok, gece 3 gibi yiyip yattığım da oluyor. Diyeceğim o ki ben sağlığım için bu tozlara falan girmedim ama böyle de kalbi iyice kötü mü yapıyorum acaba? Nabız da genel dinlenmemden yüksek oluyor. Bir tavsiyenizi alırım. Böyle yapmaktansa karb. tozu falan daha mı iyidir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Makrolarınızı kontrol ediyor musunuz? Tahminimce çok fazla yağ alıyorsunuz kaç kalori aldığını söylersen ne kadar yağ karb. protein alman gerektiğini söyleyebilrim.

Ne yediğin önemli. Antremandan sonra yiyebilirsin ancak spor öncesi kaç saat önce yiyiyorsun? Günde kaç öğün yiyiyorsun? Genel günlük beslenme rutinini yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Protein tozu belli bir forma sert idmana girince kullanmak daha faydalıdır. Ben tavsiye etmiyorum, et dururken.

Makrolarınızı kontrol ediyor musunuz? Tahminimce çok fazla yağ alıyorsunuz kaç kalori aldığını söylersen ne kadar yağ karb. protein alman gerektiğini söyleyebilrim.
Kontrol etmiyorum hiç ama tahminim 3000 3500 arası anca alabiliyorumdur.İlk başladığımda bakıyodum 2500lerdeydi şimdi bı tık daha artmıştır

Yazacaklarımı düşünürken yoruldum... Protein tozu zararlı değil!
Aynen değil de daha benim protein tozluk bı çalışma düzenim ve vücudum olmadığı için bulaşmadım yazdım

Reisim gece 2.5 3 gibi yiyorum 4 gibi yatıyorum öğlen 2 gibi kalkıp yiyorum spora geçiyorum biraz yolum var 3, 3.5 sporda oluyorum çıkış eve geliş duş falan 7 8 gibi sağlam yiyorum sonra yine gece 2 2.5 gibi. Genelde sabah yumurta sucuk sosis tarzı akşamları makarna pilav köfte ya da tavuk (et olmadığı da oluyo tabi) ne bulursam bazen bı de shake hazırlıyom yulaflı muzlu ballı falan. Günden güne tek değişebilen gece yediğim öğün bazen olmuyo 2 ögün yiyom. Düzen böyle yani ama kalp böyle giderse bı doktora gidecem sanırım anlamadım sorunu

Son düzenleme:
Gece yemek yemek kalp krizine davetiye hocam öncelikle buradan başlamalısın. Tavsiyelerim şunlar;

-Akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yeme (saat 19.00)
-Akşam 00.00 civarında yat saat 1'e kalma bu hormanların açısından çok önemli
-Sabah erken kalk güzel bir kahvaltı yap, içinde şeker işlenmiş sosis salam olmasın.
-Antremana gideceğin günler (haftada 4 günü geçme) 2 saat öncesinden yemek ye pilav yada makarna ağırlıklı. Çok fazla yeme ama orta.
-Shake kahvaltılarında tüketebilirsin.

Not: Senin protein tozu değil düzenli beslenme ve uykuya ihtiyacın var.

Kesinlikle haklısınız hocam, çok teşekkürler tavsiyeleriniz için, uyku düzeni açısından çok zor olucak ama düzelticem umarım,yemek düzenine de başladım yavaş yavaş,sizin mesaja bakar bakar kendime hatırlatırım çok saolun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…