Merhaba. 60 kiloyum herhangi bir şey yedikten hemen sonra 61 oluyorum ancak yarım saat geçince geri 60'a düşüyorum. Bazen daha aşağısına düşüyorum. Nedeni nedir?
Bir şey yerim kilo alırım gibi bir mantık yok. Zaten önemli olan kilo almak değil nasıl aldığın spor yapmaya başlayabilirsin.Merhaba. 60 kiloyum herhangi bir şey yedikten hemen sonra 61 oluyorum ancak yarım saat geçince geri 60'a düşüyorum. Bazen daha aşağısına düşüyorum. Nedeni nedir?
6 aydır yapıyorumBir şey yerim kilo alırım gibi bir mantık yok. Zaten önemli olan kilo almak değil nasıl aldığın spor yapmaya başlayabilirsin.
Bir şey yerim kilo alırım gibi bir mantık yok. Zaten önemli olan kilo almak değil nasıl aldığın spor yapmaya başlayabilirsin.
Kan değerlerine baktır vitaminlerini al ondan sonra bir dene.Merhaba. 60 kiloyum herhangi bir şey yedikten hemen sonra 61 oluyorum ancak yarım saat geçince geri 60'a düşüyorum. Bazen daha aşağısına düşüyorum. Nedeni nedir?
Yemeği sağlam ye ardına Cicibebe + süt + fıstık ezmesi ye. 1 ayda garanti 6-7 kilo.
İlaçla söylediğim lafın arasındaki bağlantıyı kuramadım.Nasıl aldıgının ne önemi var ilaç vesaire kullanmadıktan sonra?
Eğer ham değilseniz full body+dirty bulk yapın. Belirli bir süre sonra clean bulka geçersiniz.Her gün yaptığım bir içecek var ancak işe yaramıyor gibi içine 10 cici bebe 10 fındık 1 muz 100gr yulafezmesi fıstık ezmesi ve süt katıyorum.
6 aydır yapıyorum.
Diğer cicibebe vs ye diyen arkadaşa söylediniz sanmıştım konu sahibine söylemişsinizİlaçla söylediğim lafın arasındaki bağlantıyı kuramadım.
Eğer ham değilseniz full body+dirty bulk yapın. Belirli bir süre sonra clean bulka geçersiniz.
Full şeker cici bebe öyle yapacağına cici bebeyi çıkar onun yerine yulaf ye.Yemeği sağlam ye ardına Cicibebe + süt + fıstık ezmesi ye. 1 ayda garanti 6-7 kilo.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.