Kilo nasıl verilir?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Boyum uzun olduğu için kilom belli olmuyor ama karaciğerimde yağlanma var hemen yoruluyorum.
Kilom 100 boyum 1.88 daha önce su diyeti yapmayı denedim ancak çok zor en fazla 12 saat dayanabildim. 80 kiloya kadar düşmem lazım elektrik elektronik staj görüyorum eğilip kalkmak zorlaştı.

Boyum uzun olduğu için kilom belli olmuyor ama karaciğerimde yağlanma var hemen yoruluyorum.
Kilom 100 boyum 1.88 daha önce su diyeti yapmayı denedim ancak çok zor en fazla 12 saat dayanabildim. 80 kiloya kadar düşmem lazım elektrik elektronik staj görüyorum eğilip kalkmak zorlaştı.
Bir uzmanla devam edersen daha iyi olur, beslenmede detaylar önemli çünkü.

Su diyeti yapma, sağlıksız.

Nasıl oluşturabilirim?
Bir makro uygulaması indir. Yediklerini yaz, kısabileceğin öğünlerden kıs. Protein ağırlıklı beslen, uykuna dikkat et. Kendini hem daha enerjik hissedersin hem de kilo verirsin. Günlük 100-150g protein alıp 1000-1500 kaloriyi geçmezsen sağlıklı bir şekilde kilo verirsin. Hareket de önemli tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı