Kilo nasıl verilir?

Kanka yok olacaksın az daha zorlasan 180 83kgyum ben arkadaş var 188 95kg yüz yapınla alakalı boş ver onu kendinle barış yüz yağlari kolay kolay doğal yoldanda halledilmez su içimini arttır abur cubur yeme ödem varsa atarsın onun dışı 80kg olsan daha bile iyi olur.

Kanka yok olacaksın az daha zorlasan 180 83kgyum ben arkadaş var 188 95kg yüz yapınla alakalı boş ver onu kendinle barış yüz yağlari kolay kolay doğal yoldanda halledilmez su içimini arttır abur cubur yeme ödem varsa atarsın onun dışı 80kg olsan daha bile iyi olur.
Günde 5 litre su içiyorum hocam, hatta istifra ediyordum artık başım dönmüştü su içmekten.

Yüzü kilolu mu bilmiyoruz derken zaten onu kast ettim. Ben de öyle olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama bilip bilmeden konuşmak istemediğim için net bir şey demiyorum. Belki bir sorunu vardır gerçekten öyledir bilemeyiz.
Hocam sevgilim bana sürekli kendimi öldüreceğimi ve zaten çok iyi görünümlü olduğumu söylüyor. Uzun saçlarım ve yüz hattım kemikli, tıpkı profilimdeki Krysten Ritter'ın az çok erkek versiyonu gibi düşünebilirsiniz, yanak hattım çok benziyor zaten, jawline ise doğuştan var ve gayet belli. Sadece yanaklarımı inciltemedim, tüm bu safsatanın derdi bu. Yapmadığım şey kalmadı, içtiğim takviyeler işime yaradı, yüzüm daha ince gibi. Belki tutulan su gitmiştir bilmiyorum.

189 66 kilosun ve kilo vermek mi istiyorsun :D

Kanka öncelikle şunu anlaman lazım sen büyük ihtimal skinny fatsin yani zayıf ye yağlısın. Yüzünün tombul olma sebebi büyük oranda bu olsa da büyük ihtimalle çenen ufak ondan dolayı tombul duruyorsun.
Bir aralar obez ikinci sınıftım hocam, o zamandan beri yapıyorum oruç, diyet ne derseniz diyin. Tombul anlamında bilmiyorum açıkçası saçlarım uzun ve bağladığımda gayet çene ve yanak hattım belli, hatta bazılarına göre ince durduğu söylendi. Bilmiyorum ki kendimi inandıramadım, en iyisi olabileceksem bu halde kalmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Günde 5 litre su içiyorum hocam, hatta istifra ediyordum artık başım dönmüştü su içmekten.

Hocam sevgilim bana sürekli kendimi öldüreceğimi ve zaten çok iyi görünümlü olduğumu söylüyor. Uzun saçlarım ve yüz hattım kemikli, tıpkı profilimdeki Krysten Ritter'ın az çok erkek versiyonu gibi düşünebilirsiniz, yanak hattım çok benziyor zaten, jawline ise doğuştan var ve gayet belli. Sadece yanaklarımı inciltemedim, tüm bu safsatanın derdi bu. Yapmadığım şey kalmadı, içtiğim takviyeler işime yaradı, yüzüm daha ince gibi. Belki tutulan su gitmiştir bilmiyorum.

Bir aralar obez ikinci sınıftım hocam, o zamandan beri yapıyorum oruç, diyet ne derseniz diyin. Tombul anlamında bilmiyorum açıkçası saçlarım uzun ve bağladığımda gayet çene ve yanak hattım belli, hatta bazılarına göre ince durduğu söylendi. Bilmiyorum ki kendimi inandıramadım, en iyisi olabileceksem bu halde kalmak istemiyorum.
Sende ağır derecede vücut dismorfisi var. Yardım almanı tavsiye ederim.

Kanka yaşın kac merak ettim.erkeksen boyuna göre zayıf bile denebilir kadınsanda bence gayet iyisin ama eğer kilo vermek istiyorsan fatsacret indir ve hesaplama yap veya cpt ye yaptırabilirsin ama önerim fatsecret(reklam değil). Ama en önemlisi kendini kötü hissetme ve kiloyu hızlıca verirsen daha fazlasını aynı hızda alırsın hedef kilon kaç ona göre kaç ayda kilo vermen gerektiğini söylebilirim bende zamanında 75 den 60 kiloya inmiştim ondan dolayı yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Kullandığın takviyeler zararlı mı yararlı mı bilmiyorum ona bişey diyemem. Dediğim gibi kendinden asla nefret etme. Bir de kas yapmasan da egzersiz yapabilirsin basit core bacak kalca egzersizleri gibi o tarz egzersizler kilo verirken verdiğin bölgenin daha şekilli durmasını sağlar
Yapıyorum hocam çok sagolun, kastan nefret ediyorum dememe bakmayın ister istemez yapıyorum work-out tabii ki. Çoğunlukla kardiyo ile geçiyor günlerim ama.

Hocam sevgilim bana sürekli kendimi öldüreceğimi ve zaten çok iyi görünümlü olduğumu söylüyor. Uzun saçlarım ve yüz hattım kemikli, tıpkı profilimdeki krysten Ritter'ın az çok erkek versiyonu gibi düşünebilirsiniz, yanak hattım çok benziyor zaten, jawline ise doğuştan var ve gayet belli. Sadece yanaklarımı inciltemedim, tüm bu safsatanın derdi bu. Yapmadığım şey kalmadı, içtiğim takviyeler işime yaradı, yüzüm daha ince gibi. Belki tutulan su gitmiştir bilmiyorum.

Bir aralar obez ikinci sınıftım hocam, o zamandan beri yapıyorum oruç, diyet ne derseniz deyin. Tombul anlamında bilmiyorum açıkçası saçlarım uzun ve bağladığımda gayet çene ve yanak hattım belli, hatta bazılarına göre ince durduğu söylendi. Bilmiyorum ki kendimi inandıramadım, en iyisi olabileceksem bu halde kalmak istemiyorum.

Sevgilin senle mutlu zorlamana cidden gerek yok eğer onu düşünüp bunu yapıyorsan her seyi düzeltmeninde manası yok kız arkadaşın sorun etmiyor sende biraz barış kendinle mübarek akyazım diye günün %95i yanağım kırmızi şekilde geziyorum mesela senin farklılığında bu cidden takılma estetik ile falan yapılırda hiç gerek yok bana sorarsan aşırı zayıfsın zaten takıntı haline gelmiş gibi duruyor durumun. Takıl keyfine bak böyle beslenmen sağlığın içinde iyi değil görünüş için kendini mahvedeceksin sonunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı