Kilo nasıl verilir?

SingleMove

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sınava hazırlandığım için gün içinde hep evde oluyorum. Arada bir dışarı çıkıyorum, spor falan da yapmıyorum. Yani hareketsiz bir hayatım var diyebiliriz. Ben de az hareket ettiğim için, günlük almam gereken kalori miktarının çok altında kalori alıyorum. Yani hareketsiz bir günde kilomu korumam için almam gereken kalori miktarı 2400 kalori; ben ise 1800-2000 arası kalori alıyorum. Spor yapmadan kilo böyle verilir değil mi? Tabii spor yapsam daha kısa süre içinde daha fazla kilo verebilirim ama ben zamana yayıyorum şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dostum kalori açığı oluşturarak kilo verebilirsin ancak hareketsiz kalmanı tavsiye etmem spor salonuna gitmesen bile hergün 30dk bile olsa dışarıya yürüyüşe çıkmanı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalori açığı ver bu kadar basit. Proteini az alma.
Kalorilerini say telefonuna fatsecret indir.
Yediklerini tart, tartın yoksa tartı al.

Kalori açığı ver bu kadar basit. Proteini az alma.
Kalorilerini say telefonuna fatsecret indir.
Yediklerini tart, tartın yoksa tartı al.
Var hocam her şeyi ölçerek yiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yalan söyleyeyim aynı hareketleri bir ara yapıyordum da sonra bıraktım evde hiç yapasım gelmiyor

Az yiyerek kilo veremezsiniz. Az yedikçe metabolizmanız da yavaş çalışacak. Yeteri kadar yiyip spor yapmak gerek. Yazın yaparsınız, şuan bir de buna çabalamayın.
Ney

Diyorum ki, az yemek yiyerek kilo veremezsiniz. Çok yedikçe metabolizmanız bunu sindirmek için daha çok çalışacak, az yedikçe sindirecek öğün de az olduğu için az çalışacak. Bir şey değişmeyecek. Yeterli miktarda kaloriyi alacak kadar besin tüketip spor yapmanız gerek. Ancak şuan sınava hazırlandığınız için rafa kaldırın ve yazın yapın diyorum. Bir yandan ders çalışmaya uğraşırken bir yandan buna çabalamayın diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı