Kilo Problemi Olan Arkadaşlar

75 kiloyum. Okulda hiç bir kız yüzüme bile bakmıyor. Fakat kilom çok gözükmüyor. Lise 2'ye gidiyorum. Amacım öküz gibi yemek yiyerek 100 kilo olmak.

195 boyundayım 2 ay önce 110 kiloya yaklaşmıştım artık obezite adayıydım, 2 ayda 7 kilo verdim ve kol kası yaptım. Ama bu süreçte yemeye dikkat etmedim, hocam da bana yemem yememem gereken şeyleri yazdı. Ekmeği tamamen bırakmadım, şekeri hayatımdan çıkardım. 2 ayda yaklaşık 8 kilo vermeme karşın 2 haftada. 4 kilo verdim. Ben aslında çok zayıf bir çocuktum. Ama küçükken mahallede yılan bulununca annemler sokağa çıkmama izin vermedi, evde kendimi yemeye içmeye verince böyle oldum.
Spor salonuna yazılmanın en büyük artısı arkadaş edinmek oldu. En büyük eksisi ise foruma daha az girmem muhtemelen.
Şunu ekleyip yazıma son veriyorum: Akşam yemeğini kısın.

Son düzenleme:
50 kiloyum. Boyum 1.68 falan. Kızlarla derdim çok şükür hiç olmadı. Boyum 1.75 falan olsa herhalde kesin sınıfta kalırım. Beyler şu boyum için bir şey bilen? Kaldık böyle yav.

Okaliptus yapraklı çok yağlı, başka bir şekilde beslenmen lazım Sercan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…