Kilo verip güçlü olmak için ne yapılmalı?

Bence spor salonuna git. Evde spor sarmıyor orada yaptığın sporla evdeki bir olmuyor. O ortamı gör derim zaten belediyeninse ucuza gelir. Sen diyet yapabilirsin ilk aydan sonra. Vücudunun ağırlığına göre besin değerleri hesaplanabiliyor bunu araştır 2200 kalorilik bir diyet listesi oluştur kendine. Aletlerin üzerinde hangi bölgeleri çalıştırdığı yazar. İlk ay için sırt için 2-3 hareket 3 set her birine. Göğüs için 2 hareketten 3 er set. Omuz için 1 hareket yapsan yeterli şuanlık. Bacak için de 3 hareket 3 er setten. Yanına su, havlu ve ayakkabı getirmeyi unutma.

Hesabınız da yeni, acaba nereden destek verdim hocam yine bu forumda mıydınız tam hatırlamıyorum kusura bakmayın.
Önceki hesabım kapanmıştı. @painforgain_06 eski hesabımdı. Kilo almaya çalışan bir arkadaştı Yaklaşık 11 ay önce. Buyurun:

Hocam inanin baya araştırdım
Bulamadım.birşey bilmiyorsam cahilliğime sayın

Hocam spor salonuna bugün ilk kez gittim.diyete falan nasıl araştırabilirim. Sağlık uzmanlarıyla görüşmeyle gerek var mı?

Hocam spor salonuna bugün ilk kez gittim.diyete falan nasıl araştırabilirim. Sağlık uzmanlarıyla görüşmeyle gerek var mı?
Gerek yok. Buradaki arkadaşlara da sorsan sana kendi diyet listelerini verirler ya da irternette paylaşan bir çok kişi var. Yemen gereken şeyler tavuk, bulgur pilavı(eğer diyetteysen) yulaf yumurta vesaire. Spor yapanların nelerle beslendikleri bellidir zaten.

Önceki hesabım kapanmıştı. @painforgain_06 eski hesabımdı. Kilo almaya çalışan bir arkadaştı Yaklaşık 11 ay önce. Buyurun:
Hatırladım hocam, normalde çok fazla bu türden mesaj gördüğüm için hatırlamam imkansızdı ama kilonuzdan hatırladım. Peki şu anda nasılsınız?

Hocam inanın baya araştırdım
Bulamadım .bir şey bilmiyorsam cahilliğime sayın
Yağ yakmak hakkında tüm detaylara bu makalemden ulaşabilirsiniz.

Şu anda antrenman programları hakkında makale yazmaktayım, yazınca sizi de etiketlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…