Kilo vermeden yağ yakılır mı?

Skinny fat durumunda en mantıklısı hafif miktarda (200-300) kalori açığı oluşturup, düzenli ağırlık antrenmanı yapmaktır. Yeni başlayanlar hem kas geliştirirken hem de yağ yakabilir, bunu amaçlamak en mantıklısı olacaktır. Ama bu hızlı bir süreç olmasa da zamanla düzelecektir.
vakit ayırdıgınız ıcın tesekkur ederım hocam aslında estetik goruntuyle beraber kas kazanmakta ana hedefim asiri gucsuz gibi hissediyorum 10 sınav cekemıyorum

hocam zaten rahat bir sekılde ıstersem kalorı acıgı olusturabılırım fakat kac kılo vermem gerek zaten cok kılolu deılım hani tabir edildigi gibi zargana gıbı gorunmek ıstemıyorum

hocam hergun karın calısmaktan zarar gelmez deılmı genelde haftada 5 yapıyorum plank leg lifts gibi hareketler yapıyorum onerdıgınız program veya hareket varmıdır
Her gün çalışmanın zararı olmaz, bana olmadı daha çok enerjik hissettiriyordu her gün.
Ege Fitness'ın bu videosunu öneriyorum ben.

Bunu bir süreç olarak kabul edeceksiniz ve disiplinli şekilde ilerleyeceksiniz. Başka yolu yok, zaten hayatta neyi başarmak istiyorsak süreç aynı.
aynen oyle hocam ımdıden beslenmemı oturtmamla beraber ufak da olsa degısım gormek beni motive ediyor sürecte degisimi hissettikce disiplinim artacaktır

Her gün çalışmanın zararı olmaz, bana olmadı daha çok enerjik hissettiriyordu her gün.
Ege Fitness'ın bu videosunu öneriyorum ben.
tesekkur ederım hocam vakıt olarak ornegın ac karnına sabah veya aksam vesaire yapmam herhangi bi sey etkılemıyecektir bence ne dusunuyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı