Kilo vermek için ipuçları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben diyet yapıyorum 2 ay olacak yaklaşık ve 13 kg verdim sizin önerebileceğiniz şeyler var mı arkadaşlar? Daha hızlı kilo verebilmem için günlük 600 700 kalorinin üstüne cıkmamaya calısıyorum. Kendimce aksamları genelde bisiklet sürüyorum bir de sizden bacak ve kalça eritmek için ipucu istiyorum umarım yardımcı olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bisiklet sürmekten ziyade yürüyüş yapın. 30 dakika yürüyüş yapsanız sanırım bi' 250 kalori falan yakarsınız. Sadece yürüyüş yaparak bir aydan kısa sürede neredeyse 20 kilo verdiğimi hatırlıyorum. Metabolizma farkı tabii ki var ama çok etkili.

Bisiklet sürmekten ziyade yürüyüş yapın. 30 dakika yürüyüş yapsanız sanırım bi' 250 kalori falan yakarsınız. Sadece yürüyüş yaparak bir aydan kısa sürede neredeyse 20 kilo verdiğimi hatırlıyorum. Metabolizma farkı tabii ki var ama çok etkili.
Jupiter'de yurursek 250 kalori yakariz evet.

2 yıl önce gittiğim spor salonundan böyle hatırlıyorum daha azda olabilir. Dalga geçmek yerine düzeltebilirdiniz.

Öyle şey olmaz. Bisiklet sürmek yürüyüş yapmaktan cok, cok daha fazla kalori yaktırıyor. Ayrıca daha cok bacak calıstırıyor. 30 dk bisiklet 7000 adıma denk.

600-700 kalori çok az. 2 ay içerisinde 13 kilo vermene rağmen hala daha hızlı vermek istiyorsun. Hedeflediğin kiloya ulaştığında hızla almaya başlarsın, dikkat et.

600-700 kalori çok az. 2 ay içerisinde 13 kilo vermene rağmen hala daha hızlı vermek istiyorsun. Hedeflediğin kiloya ulaştığında hızla almaya başlarsın, dikkat et.

Başkan yiyebildiğim o kadar. Sabahları 1 dilim kepek ekmeğiyle 1 yumurta yiyorum, aksamları genelde mercimek corbası falan içiyorum. Daha fazlasını neden yiyeyim ki? Bu kadar yetiyor bana, aç kalmıyorum.

Başkan yiyebildiğim o kadar. Sabahları 1 dilim kepek ekmeğiyle 1 yumurta yiyorum, aksamları genelde mercimek corbası falan içiyorum. Daha fazlasını neden yiyeyim ki? Bu kadar yetiyor bana, aç kalmıyorum.

Peki kilo verdikten sonra ne yapacaksın? Eski beslenme alışkanlıklarına dönersen kilo almaya başlarsın. 600 kalorinin kat kat fazlasını alacaksın çünkü. Sen bilirsin, ben iyiliğin için söylüyorum.

Merhaba ben diyet yapıyorum 2 ay olacak yaklaşık ve 13 kg verdim sizin önerebileceğiniz şeyler var mı arkadaşlar? Daha hızlı kilo verebilmem için günlük 600 700 kalorinin üstüne cıkmamaya calısıyorum. Kendimce aksamları genelde bisiklet sürüyorum bir de sizden bacak ve kalça eritmek için ipucu istiyorum umarım yardımcı olursunuz.
Bu kalorileri almaya devam edersen kilo vermekten çok sağlık problemleriyle uğraşmaya başlayacaksın. Bütün hormonal sisteminde problemler ortaya çıkacak. Kilo vermek için değil de sağlıklı olmak için ipuçlarına ihtiyacın var. Bu yanlıştan dönmelisin yoksa geri dönülemez yollara girebilirsin. Bilgin olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı