43 kilo vermiş birisi olarak söylüyorum. İlk etap kesinlikle diyetisyene başvurmanız. Herhangi yapacağınız bir hata,gelecekte veyahut kısa süre içerisinde kesinlikle sağlığınıza dokunacaktır ve dokunanı gördüm. Sıkıntı yaşatır (En yakın problem deri sarkması) buda ameliyat sebebi. Ve ne olursa olsun yavaş şekilde kilo gitmeli. Hızlı giden kilolar,insan yapısında geri kazanımı seri olur. Çünkü içeride ki hücreler,seni boşalırsa. Algılayamadığı için geriye seri kazanım yapar.
Benim sana tavsiyem,asıl olarak günlük kalorini bulup 300 veyahut 500 kalori daha az yemendir. Ve sporda kardiyo eksik etmemendir. Nabzın ne kadar hızlı olursa,o kadar yağ yakımı sağlarsın ancak hızlı derken,hızlanınca 30 saniye yavaşlayıp dinlendirip,yeniden nabzı hızlandırmak gibi. Bu tarz sistemler ile koşu kardiyosu yapabilirsin. Yeniden söylüyorum sana en büyük tavsiyem spor+diyetisyendir. - Kilo verecek onlar insanlar,günlük her gün proteini ve karbonhidratını. Özellikle bunların yanında günlük litre suyunu + Yeşilliğini almalı.