Kilo vermek için ne yapılmalı?

Kaan26

Kilopat
Merhabalar, 120 kg ve 180 cm boyundayım, KYK'da kalıyorum ve sadece akşam öğünlerini yiyorum (pilav yemiyorum). Günde en az 7000 adım atıyorum. Amacım 90 kiloya kadar düşmek. Sizce yanlış yaptığım bir nokta var mı? Ayrıca ne kadar süre zarfında bu kiloya düşebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 120 kg ve 180 cm boyundayım, KYK'da kalıyorum ve sadece akşam öğünlerini yiyorum (pilav yemiyorum). Günde en az 7000 adım atıyorum. Amacım 90 kiloya kadar düşmek. Sizce yanlış yaptığım bir nokta var mı? Ayrıca ne kadar süre zarfında bu kiloya düşebilirim?

Protein yemen lazım yoksa kas kaybedersin.

Merhabalar, 120 kg ve 180 cm boyundayım, KYK'da kalıyorum ve sadece akşam öğünlerini yiyorum (pilav yemiyorum). Günde en az 7000 adım atıyorum. Amacım 90 kiloya kadar düşmek. Sizce yanlış yaptığım bir nokta var mı? Ayrıca ne kadar süre zarfında bu kiloya düşebilirim?
Spor ve yememek.

Kalori açığı yap kardeşim , ufaktan egzersiz ,yürüyüş ile kilo verirsin zaten. Pilav yiyebilirsin fakat spor , yürüyüş öncesi ye ki enerji olarak dönsün sana. Ekmek , şeker kes bu kadar.
Haşlanmış yumurta ve limon tavsiye ediliyor. Kalp sağlığı için de vücuda protein (ciddi) gerekiyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı